Michelle Obama: Hillary Clinton îmi este prietenă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Michelle Obama: Hillary Clinton îmi este prietenă

28 Octombrie 2016 / 22:15 454 accesări

Michelle Obama, Prima Doamnă a SUA, a insistat asupra faptului că Hillary Clinton îi este "prietenă", în cadrul unui eveniment al campaniei electorale şi ca replică în faţa speculaţiilor în privinţa unor posibile discordii între cele două, informează The Guardian.

Vorbind în cadrul unui eveniment de campanie care a avut loc în statul Carolina de Nord, Michelle Obama a declarat: " Oamenii se întreabă dacă Hillary Clinton îmi este prietenă. Da, aceasta este prietena mea. Hillary şi Bill l-au sprijinit pe soţul meu din prima zi în care şi-a depus jurământul."

Discursul acesteia a avut loc în primul său eveniment de campanie pentru susţinerea candidatei democrate şi la trei luni după ce Barack Obama a afirmat că este pregătit să "predea ştafeta".

Michelle Obama a fost criticată din cauza faptului că a fost activă în timpul campaniei electorale, aceasta replicând că: "Este adevărat. Dar această campanie este una fără precedent şi de aceea am susţinut-o. Mă aflu aici pentru că SUA nu a avut niciodată un candidat mai calificat pentru postul de preşedinte".

Atât Donald Trump, cât şi Collin Powell, în cadrul unei email obţinut de hackeri şi făcut public, susţin că între cele două familii, Obama şi Clinton, au existat o serie de tensiuni din momentul în care actualul preşedinte al SUA a câştigat alegerile prezidenţiale, în anul 2008.

Taguri articol


12