Michelle Obama, pe lista celor mai stilate celebrităţi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Michelle Obama, pe lista celor mai stilate celebrităţi

Monden 31 Iulie 2008 / 00:00 921 accesări

Posibila viitoare Primă Doamnă a Statelor Unite şi Carla Bruni-Sarkozy, soţia preşedintelui Franţei, au fost incluse în lista pe 2008 a celor mai bine îmbrăcate celebrităţi din lume. Editorii prestigioasei reviste “Vanity Fair” au lăudat eleganţa lui Michelle Obama, soţia candidatului la Casa Albă, Barack Obama, numind-o “comandantul nostru în rochie de seară”.

Nu este pentru prima dată cînd Michelle Obama este lăudată pentru gustul ei în materie de modă, însă editorul Amy Fine Collins spune că includerea ei într-o listă dominată de obicei de vedete de la Hollywood este un gest fără precedent. Pe aceeaşi listă, alături de Michelle Obama a mai fost inclusă prima doamnă a Franţei, Carla Bruni-Sarkozy, căreia “Vanity Fair” i-a dedicat coperta, dar şi un articol destul de amplu. În acest articol, fostul top model convertit în cîntăreaţă a mărturisit că se aseamănă mai mult cu Jackie Kennedy în ceea ce priveşte stilul, pentru că aceasta era tînără şi modernă şi nu stătea în umbra soţului său, aşa cum a fost cazul lui Yvonne, soţia generalului Charles de Gaulle.

A 69-a listă a celor mai elegante celebrităţi publicată de “Vanity Fair” include un amestec de vedete hollywoodiene, sportivi şi feţe regale mai puţin populare. Pe listă se regăsesc Sarah Jessica Parker, starul seriei de succes “Totul despre sex”, cuplul Brad Pitt şi Angelina Jolie, rapper-ul american Kanye West, noul star James Bond, Daniel Craig, actriţa scoţiană Tilda Swinton, premiată anul acesta cu Oscar pentru rolul din “Michael Clayton”, regizorul american Julian Schnabel, fostul top model şi designer Christy Turlington. Alături de aceste vedete se află Kate Middleton, iubita prinţului William, prinţul Pavlos al Greciei şi prinţesa Mathilde a Greciei. Fotbalistul britanic David Beckham nu constituie o apariţie surpriză în această listă, pentru că este cunoscut pentru eleganţa sa, însă soţia sa, Victoria Beckham, a fost trecută cu vederea, anul acesta!12
Pagina a fost generata in 0.1722 secunde