Michelle Pfeiffer, frumoasă și la 60 de ani

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Michelle Pfeiffer, frumoasă și la 60 de ani
Monden 29 Aprilie 2018 / 09:42 565 accesări 0 comentarii

Actriţa americană Michelle Pfeiffer, nominalizată de trei ori la Oscar, împlineşte la 29 aprilie 60 de ani. S-a născut în 1958 în Santa Ana, California.

La 60 de ani se menține la fel de frumoasă și, mai ales, sănătoasă, grație dietei vegane pe care a adoptat-o în urmă cu mai mulți ani.

A absolvit Fountain Valley High School în 1976 şi a urmat un an de zile la Golden West College unde a studiat să devină reporter de instanţă de judecată, conform imdb.com.

A lucrat într-un supermarket, perioadă în care a realizat că actoria este adevărata sa înclinaţie şi s-a orientat la început către filmarea reclamelor. A debutat pe micul ecran în serialul ''Fantasy Island'', iar pe marele ecran a debutat, în 1980, în pelicula ''Falling In Love Again''.

Actriţa joacă în mai multe comedii şi adaptări notabile, dintre care: ''One Fine Day'' (1996), ''A Thousand Acres'' (1997), în regia lui Jocelyn Moorhouse, ''A Midsummer Night's Dream'' (1999) şi drama ''The Deep End of the Ocean'' (1999) în regia lui Ulu Grosbard.

Pentru a intra în pielea rolului din pelicula lui Peyon Reed ''Ant-Man and the Wasp'' (2018), în care joacă alături de Michael Douglas şi Evangeline Lilly, actriţa a trecut printr-o transformare aparte, având părul grizonat şi lung, precum şi o siluetă firavă, înfăţişând o femeie mult mai în vârstă, scrie collider.com.

Până în prezent, actriţa a obţinut 24 de premii şi a primit 47 de nominalizări pentru rolurile sale, conform imdb.com.

Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.3151 secunde