Micii matematicieni se pregătesc pentru Gazetă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fac socoteli pentru cărți și diplome

Micii matematicieni se pregătesc pentru Gazetă

Educație 25 Ianuarie 2018 / 14:43 1395 accesări

Prima etapă a concursului Gazeta Matematică Junior de anul acesta va începe pe 30 ianuarie. Următoarea etapă va avea loc o lună mai târziu, pe 28 martie, iar etapa finală în luna mai, pe data de 24. La această ultimă etapă vor putea participă doar elevii care au obținut de fiecare dată între 95 și 100 de puncte.

Iată calendarul concursului Gazetă Matematică Junior 2018:

Etapă I - 30 ianuarie 2018

Etapă a II-a - 28 martie 2018

Etapă finală - 24 mai 2018

Concursul se desfășoară în două etape intermediare și se încheie cu o etapă finală. Pentru participare, un reprezentant al școlii va înscrie școala pe site-ul concursului Gazeta Matematică Junior. În ziua concursului, testele se vor trimite dimineață pe adresele de email ale administratorilor de test din centrele de concurs. După ce elevii rezolvă subiectele, lucrările se secretizează. Corectarea lucrărilor se face de către o comisie de trei învățători, stabilită la nivelul fiecărei școli participante.

La etapa finală a concursului participă doar candidații care au obținut la fiecare etapă a concursului între 95 și 100 de puncte. Primele 10 școli, în urmă cumulării punctajelor obținute de către elevi la etapă finală, vor fi premiate cu câte 25 de cărți/reviste ale editurii pentru bibliotecă școlii. Elevii cu rezultate remarcabile vor primi diplome de excelentă, sau diplome de merit, după caz.12
Pagina a fost generata in 0.2513 secunde