Micobuz şcolar cu aproximativ 20 de copii, răsturnat în şanţ

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Micobuz şcolar cu aproximativ 20 de copii, răsturnat în şanţ
Eveniment 20 Martie 2017 / 08:39 1842 accesări 0 comentarii

Un microbuz şcolar cu aproximativ 20 de copii s-a răsturnat, luni dimineaţă, în şanţ, în localitatea hunedoreană Bârcea. Primele informaţii arată că mai mulţi copii care au suferit răni uşoare au fost duşi la spital, iar autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

Reprezentanţi ai ISU Hunedoara au declarat că microbuzul s-a răsturnat în şanţ în localitatea Bârcea, pe DJ 687, între Deva și Hunedoara. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie. Potrivit primelor informaţii, în microbuzul şcolar se aflau între 17 şi 20 de elevi, iar mai mulţi au fost duşi la spital, fără să fi suferit răni grave. În microbuzul răsturnat se afla și fiul europarlamentarului Iuliu Winkler, elev în clasa a X-a la școala "Teglas Gabor" din Deva. Acesta a ieşit din microbuz și a sunat la 112, apoi a anunțat conducerea școlii. Elevii le-au povestit părinților că şoferul microbuzului se pare că a adormit la volan, deoarece nu a mai luat o curbă și s-a răsturnat.

Potrivit ISU Hunedoara, 13 copii au ajuns în total la spitale. Dintre aceştia, zece au fost transportați cu ambulanțele și trei cu mașini particulare, la spitalele din Deva și Hunedoara. Potrivit medicilor, şase elevi au ajuns la Spitalul Județean din Deva cu ambulanțele. Copiii vor fi supuşi unor inevstigații amănunțite, analize de sânge, dar și radiologice. Cel mai probabil nu va fi nevoie de internarea lor, întrucât rănile suferite par a fi uşoare. Alți patru elevi au fost duși la spitalul din Hunedoara, dar nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, alți trei copii au ajuns la spital cu mașinile particulare.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2463 secunde