Microbuz răsturnat în Constanţa. Doi morți și 14 răniţi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Microbuz răsturnat în Constanţa. Doi morți și 14 răniţi
Eveniment 15 Ianuarie 2020 / 10:05 3502 accesări 0 comentarii

UPDATE 20 de persoane, transportate la spital

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Constanța transmite că „în urma accidentului rutier cu victime multiple, produs în această dimineață pe DN 38, la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța au fost aduși 20 de pacienți. De cum au început să ajungă ambulanțele, medicii de gardă i-au preluat și au demarat investigațiile. Toți pacienții care au fost aduși la UPU sunt stabili, constienți și colaboranți. Până acum, patru dintre ei au fost internați, alți patru au plecat cu recomandare de tratament în ambulatoriu, fără să necesite spitalizare. Restul sunt încă investigați sau monitorizați de către medicii din cadrul SCJU, majoritatea fiind pacienți cu contuzii ușoare.

Numărul victimelor accidentului în care unmicrobuzs-a răsturnat miercuri dimineaţa în Constanţa se ridică la 22. Dintre acestea, două persoane au decedat.

UPDATE Şoferul microbuzului răsturnat nu a adaptat viteza, în condiţii de ceaţă şi şosea umedă

Şoferul microbuzului răsturnat, miercuri dimineaţă, în Constanţa, accident în urma căruia două persoane au murit şi alte 20 au ajuns la spital, nu a adaptat viteza la condiţiile meteo, respectiv ceaţă densă şi şosea umedă, a anunţat IPJ Constanţa.Potrivit poliţiştilor constănţeni, accidentul care a avut loc miercuri dimineaţă pe DN 38, la km 19+500m, în afara localităţii Topraisar, s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile meteo nefavorabile, respectiv ceaţă densă şi carosabil umed. Din această cauză, şoferul a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat la marginea şoselei.

Microbuzul implicat în accident efectua curse regulate de transport de persoane, pe relaţia Negru Vodă - Constanţa.

UPDATE IGSU: Numărul victimelor din microbuzul răsturnat în Constanţa a ajuns la 16

ISU Constanţa a anunţat că cele două victime ale accidentului produs miercuri dimineaţa care au fost prinse în microbuz şi au fost extrase de către pompieri au murit - un bărbat de37 de ani și o tânăra de 17 ani, elevă a Liceului Tehnologic Gh. Miron Costin Constanța.

IGSU a anunţat că, pe lângă cele două victime, în microbuzul răsturnat au mai fost rănite 14 persoane, care sunt conştiente, primesc asistenţă medicală de urgenţă la faţa locului şi vor fi transportate la spital.

Accidentul a avut loc pe DN 38, la intrare în Topraisar dinspre Amzacea, în judeţul Constanţa.

La faţa locului au fost trimise opt ambulanţe, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de stingere şi una de descarcerare.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1432 secunde