Microsoft va aloca mai multe miliarde de dolari pentru parteneriatul cu compania OpenAI

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Microsoft va aloca mai multe miliarde de dolari pentru parteneriatul cu compania OpenAI

Tehnologie 23 Ianuarie 2023 / 22:36 763 accesări

Microsoft, care s-a implicat timpuriu în cercetările OpenAI, a anunțat că dorește să extindă parteneriatul, iar OpenAI a anunțat că va folosi banii pentru a face inteligența artificială “din ce în ce mai sigură, mai utilă și mai puternică.”

CNN observă că investiția în OpenAI ar putea face din Microsoft liderul acestui domeniu. De asemenea, compania ar putea implementa ChatGPT în suita sa de aplicații, cum ar fi Word, PowerPoint sau Outlook.

Ca urmare a acordului său exclusiv existent cu OpenAI, Microsoft a anunțat recent că va adăuga în curând funcții ale ChatGPT la serviciul său de cloud computing, Azure, ceea ce ar permite companiilor care folosesc cloudul Microsoft să folosească în mod direct și aplicat botul de comunicare ce face furori pe internet de la finalul anului trecut.

OpenAI a lansat o versiune plătită pentru ChatGPT. Cunoscut ca „ChatGPT Professional”, este acum disponibil la 42 USD pe lună. Laboratorul de cercetare și-a anunțat planurile de a monetiza ChatGPT în urmă cu o săptămână.

Versiunea actualizată, dar „experimentală” a ChatGPT pretinde că este disponibilă în timpul cererii crescute, fără ferestre de întrerupere, cu acces prioritar la funcții noi, o timpde răspuns mai rapid, fără limitare. Caracteristicile și prețurile exacte ale planului ChatGPT Professional pot varia în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului și de acordurile încheiate cu OpenAI. Nu este accesibil public, deoarece se bazează pe selecție, iar compania a postat un link pentru lista de așteptare pe serverul său Discord pentru același lucru.

ChatGPT este un model de limbaj dezvoltat de OpenAI. Acesta este antrenat pentru a genera text in mod automat, folosind tehnici de procesare naturala a limbajului. ChatGPT a fost lansat anul trecut, pe 30 noiembrie.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1307 secunde