Miercuri se stabilesc semifinalele Cupei României la fotbal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal intern

Miercuri se stabilesc semifinalele Cupei României la fotbal

Sport 09 Iunie 2020 / 13:01 756 accesări

Site-ul oficial al Federației Române de Fotbal (FRF) a anunţat că la Casa Fotbalului din Bucureşti va avea loc miercuri, 10 iunie, începând cu ora 11.00, tragerea la sorți a partidelor din semifinalele Cupei României, ediția 2019-2020.

Evenimentul va putea fi urmărit live pe Facebook Cupa României, YouTube FRF TV și la Digi, Telekom și Look.

„În conformitate cu prevederile articolului 30 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF), la faza semifinalelor participă toate echipele calificate din faza sferturilor. Jocurile din cadrul semifinalelor se stabilesc prin tragere la sorți, echipele participante fiind repartizate, conform regulamentului, într-o singură urnă, astfel:

SC FC FCSB SA

ACS SEPSI OSK SFÂNTU GHEORGHE

SC DINAMO 1948 SA BUCUREŞTI

ACSM POLITEHNICA IAŞI

Se grupează echipele între ele, rezultând două jocuri, care se dispută în sistem tur-retur, prima echipă extrasă fiind organizatoarea jocului tur.

Cele două manșe ale semifinalelor Cupei României se vor desfăşura la 24 iunie, respectiv la 8 iulie. Programul complet va fi stabilit și comunicat ulterior pe site-ul frf.ro.

Partidele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile articolului 30 din ROAF, „Organizarea şi programarea Cupei României”. La jocurile disputate în manşă dublă, dacă după disputarea celor două jocuri egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), golurile marcate în deplasare contează dublu, fiind declarată câştigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Dacă şi în aceste condiţii egalitatea persistă, se vor aplica prevederile art.30.9 din ROAF.

În conformitate cu decizia Comitetului Executiv din 27 mai 2020, până la finalul sezonului 2019-2020, echipele participante în Cupa României vor putea efectua 5 înlocuiri pe toată durata desfășurării jocului. Pentru a nu fi afectată cursivitatea jocului, acestea vor fi realizate în cel mult trei momente de întrerupere a partidei. În plus, cluburile participante în competiție pot înscrie în raportul arbitrului un număr maxim de 20 de jucători, cu obligația ca 8 dintre aceștia să fie jucători formați la nivel național.

Ca măsură de prevenție a răspândirii virusului SARS-CoV-2, la tragerea la sorți nu va fi permis accesul reprezentanților presei”, informează FRF pe site-ul oficial.12
Pagina a fost generata in 0.2952 secunde