Miercuri seară se stabileşte învingătoarea din eCupa României

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal virtual

Miercuri seară se stabileşte învingătoarea din eCupa României

Sport 06 Mai 2020 / 10:06 765 accesări
Sursa foto: www.frf.ro

Sursa foto: www.frf.ro

Site-ul oficial al Federației Române de Fotbal (FRF) a anunţat că marea finală din eCupa României, competiție organizată de FRF în FIFA 20, se va disputa miercuri, 6 mai, de la ora 18.00, în direct la Digi Sport, Telekom Sport, LookSport și pe Facebook Cupa României și YouTube FRF TV.

În ultimul act se vor întâlni echipele Universitatea Craiova şi Gaz Metan Mediaş, care au trecut în semifinale de CFR Cluj, respectiv FC Hermannstadt.

Rezultate din penultimul act:

Gaz Metan Mediaş - FC Hermannstadt 2-1

Meciul 1: Stephan Drăghici vs Raul Opruț 2-0

Meciul 2: Stephan Drăghici vs Andrei Cordea 3-4

Meciul 3: Stephan Drăghici vs Andrei Cordea 1-0 („gol de aur”)

Universitatea Craiova - CFR Cluj 2-0

Meciul 1: Mihai Roman vs Mike Cestor 3-0

Meciul 2: Mihai Roman vs Mike Cestor 4-3

Duelurile se dispută în sistem cel mai bun din două meciuri (cu regula „golului de aur” în meciul trei, în caz de egalitate), pe platforma PS4, iar toate echipele au aceeași valoare a jucătorilor în joc, rating mediu de 85.

CUMPĂRĂ ABONAMENT ȘI LUPTĂ CU CORONAVIRUSUL!

Fiecare suporter contribuie prin eCupa României la susținerea luptei împotriva coronavirusului!

  • Abonamentele în tribuna virtuală pot fi achiziționate pebilete.frf.roșibilete.ro.
  • Prețul unui abonament este 10 leiși poți cumpăra oricâte abonamente!

Întreaga sumă încasată va fi redirecționată către UNICEF, care va achiziționa echipamente de protecție (măști, mănuși, ochelari), termometre cu infraroșu și alte echipamente speciale necesare în pandemie asistenților medicali comunitari, asistenților și lucrătorilor sociali care merg pe teren pentru a asigura copiilor vulnerabili și familiilor acestora servicii de sănătate și protecțiesocială.

Acum, mai mult ca oricând, cei mai vulnerabili dintre copii au nevoie de ajutor. Acum, mai mult ca oricând, copiii vulnerabili și familiile lor trebuie să aibă acces crescut la servicii medicale și de asistență socială, ca să rămână sănătoși. Un profesionist echipat și protejat este sprijin real pentru mulți copii, părinți și bunici. Profesioniștii din prima linie vin în sprijinul celor mai vulnerabili copii și a familiilor lor.12