Migranții algerieni au fugit de pe nava din Port, unde iscaseră un incendiu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Migranții algerieni au fugit de pe nava din Port, unde iscaseră un incendiu
Eveniment 21 Noiembrie 2019 / 14:52 493 accesări 1 comentariu

Potrivit Gărzii de Coastă, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 3.10, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa, aflaţi în misiune de supraveghere a unei nave sub pavilion Panama, sosită în Portul Constanţa din Turcia, au fost anunţaţi că cei şase pasageri clandestini de la bordul navei nu se mai află în încăperea în care erau cazaţi.

Poliţiştii de frontieră au alertat autorităţile locale şi firmele de pază din Portul Constanţa.

„Menţionăm că, în permanenţă un echipaj al Poliţiei de Frontieră a supravegheat nava la scara acesteia, cu verificări constante ale încăperii în care aceştia se aflau, ultima verificare fiind efectuată în jurul orei 02.30, când nu au fost constatate nereguli”, arată Garda de Coastă.

Până în prezent, cinci din cei şase algerieni au fost găsiţi, „în zona Murfatlar”.

Duminică seara, cei şase migranţi au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat cu fumul de la o saltea pe care au incendiat-o în cabina navei.

Loading...

1 comentariu

Mihai 15:23:00 / 22 Noiembrie 2019
ha, ha ,ha

pe lolec si bolec astia, de la politia de frontiera, pacalicii de pazeau niste algerieni inchisi intr o cabina, de unde i ati luat? din gara? asta se intampla cu bugetari angajati pe pile , maanaca banii tarii degeaba !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2308 secunde