Mihai Covaliu, ales în funcția de președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Mihai Covaliu, ales în funcția de președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român

15 Noiembrie 2016 / 16:53 351 accesări

Fostul mare scrimer Mihai Covaliu a fost ales, marți, în funcția de președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, au confirmat surse din cadrul Adunării Generale de alegeri a COSR.

Mihai Covaliu a câştigate alegerile în detrimentul Gabrielei Szabo, cu 128 de voturi faţă de cele 68 pe care le-a primit medaliata cu aur de la Sidney.

"Sunt conştient că această funcţie reprezintă o mare responsabilitate. Mulțumesc pentru votul de încredere primit azi. Situația actuală nu poate să ne satisfacă. Îmi exprim rugămintea şi dorinţa ca membrii Federaţiilor să ni se alăture pentru întreprinderea acţiunilor de redresare a sportului românesc în elita mondială. Cuvântul cu care am încheiat speech-ul de prezentare va fi la ordinea zilei, "împreună", pentru că împreună îmi doresc să reuşim şi să punem umărul la redresarea sportului românesc. Eu voi fi primul care va veni în întâmpinarea cuiva care îmi cere ajutorul", a declarat Mihai Covaliu, noul preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.12
Pagina a fost generata in 0.2183 secunde