Mihai Mărgineanu vine cu... Haimanalele la mare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mihai Mărgineanu vine cu... Haimanalele la mare
Divertisment 29 Iunie 2016 / 17:35 5412 accesări 0 comentarii

Mihai Mărgineanu, artistul pe care îl... iubește femeile, vine la mare să susțină un super-concert, alături de Haimanalele, instrumentiștii săi. Evenimentul va avea loc joi, de la ora 21.00, pe scena restaurantului Harlequin din stațiunea Mamaia.

Inspirate din folclorul urban, piesele lui Mărgineanu sunt de-a dreptul savuroase. Unele melodii sunt preluări ale unor cântece vechi „de pahar”, iar altele sunt creaţii proprii în acelaşi stil. În repertoriul lui Mărgineanu se află piese precum: „Melci, scoici, raci, craci”, „Ce mult te-am iubit, Paraschivo”, „Ecaterina”, „Gore din Chitila”, „Jana era croitoreasă”, „M-am dus să tai un copac”, „Mă iubește femeile” sau „Aviația dă senzația”.

Biletele pentru o seară specială în compania lui Mihai Mărgineanu și a Haimanalelor se găsesc în vânzare la prețul de 65 de lei.

Organizatorii îi roagă pe participanții la concert să sosească la local la ora 20.00, pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime. Ei îi mai avertizează pe cei care și-au făcut rezervări telefonice că după ora 20.00 acestea expiră.

Citește și:

Patru zile de umor în luna lui Cuptor

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1805 secunde