Mihai Trăistariu a păşit cu dreptul la Atena

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mihai Trăistariu a păşit cu dreptul la Atena
Monden 20 Mai 2006 / 00:00 1380 accesări 0 comentarii

În această seară este marea finală. Reprezentantul României la Eurovision, de anul acesta, Mihai Trăistariu, a păşit cu dreptul încă din prima zi de şedere în capitala Greciei. Prima repetiţie a lui Mihai pentru concurs a avut loc luni, pe scena din Complexul Olimpic din Atena şi a decurs foarte bine, publicul prezent în sală aplaudînd după fiecare reprezentaţie a artistului român. Dansatorii din trupa “Big Bounce“ au încercat mai multe variante de dispunere, acomodîndu-se cu scena şi cu elementele de decor, iar echipa de tehnicieni a avut mai multe propuneri de modificare a proiecţiilor de pe scenă.

La conferinţa de presă care a avut loc după repetiţie au participat aprox. 200 de ziarişti. Mihai a declarat că, după performanţa de anul trecut a Luminiţei Anghel şi “Sistem“, crede că România are şansa să obţină un loc mai bun. "Nu mă tem de acest concurs. Este cea mai importantă competiţie din cariera mea. Cred că este o cale spre o carieră internaţională. Eu şi România avem o şansă", a mărturisit Trăistariu. Invitat la matinalul unui post de televiziune grecesc, Alpha TV, Mihai a interpretat prima parte a cîntecului său, dar şi melodia Annei Vissi, reprezentanta Greciei, "Everything", fiind acompaniat vocal de CRBL şi de compozitorul Eduard Cârcotă.

La petrecerea de deschidere oficială a concursului, desfăşurată în aer liber, Mihai a fost asaltat de ziarişti, fotoreporteri şi fani. El a acordat numeroase interviuri şi s-a întîlnit cu reprezentantele Ciprului şi Belarusului, dar şi cu delegaţia Moldovei, din care fac parte două foste componente ale Şcolii vedetelor. Concurenţii prezenţi la petrecere au interpretat o serie de melodii care au cîştigat Eurovisionul de-a lungul timpului, într-o reorchestraţie modernă. Totuşi, sarea şi piperul show-ului au fost CRBL şi dansatorii din “Big Bounce“. CRBL nu numai că a dansat, ci a şi improvizat pe una dintre melodii, în stilul hip-hop.

Mihai Trăistariu participă, în această seară, la Eurovision, interpretînd piesa "Tornero", compusă de Eduard Cârcotă, pe un text de Cristian Hriscu şi Mihaela Deac. Datorită performanţei de anul trecut a României, care a obţinut locul trei în finală, România este calificată direct pentru concursul de anul acesta. Toţi cei din ţară îi ţinem pumnii lui Mihai în această seară.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1562 secunde