Ministerul Educaţiei: Un număr însemnat de grădiniţe vor funcţiona şi pe perioada vacanţei de primăvară

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ministerul Educaţiei: Un număr însemnat de grădiniţe vor funcţiona şi pe perioada vacanţei de primăvară

Social, Educație 05 Aprilie 2021 / 21:20 876 accesări

Un "număr însemnat" de grădiniţe vor funcţiona şi pe perioada vacanţei de primăvară cu avizul direcţiilor de sănătate publică, informează Ministerul Educaţiei într-un comunicat de presă.

"Ministerul Educaţiei a creat cadrul legal pentru ca grădiniţele să poată organiza activităţi cu copiii şi în perioada vacanţei de primăvară. Astfel, un număr însemnat de grădiniţe din sistemul de educaţie vor funcţiona şi pe perioada vacanţei de primăvară, cu avizul direcţiilor de sănătate publică.

Numărul acestora este diferit de la o săptămână la alta în funcţie de solicitări şi de capacitatea grădiniţelor de a asigura resursa umană", afirmă Ministerul Educaţiei.

Astfel, în perioada 5-9 aprilie vor funcţiona la nivelul ţării 691 de grădiniţe, în perioada 12-16 aprilie - 1.154 de grădiniţe, 19-23 aprilie - 1.123. De asemenea, în perioada 26-29 aprilie vor funcţiona 554.

Ministerul Educației (MEN) a publicat și un tabel în care a centralizat numărul de grădinițe deschise la nivelul fiecărui județ, în fiecare dintre cele patru săptămâni de vacanță.

Cele mai multe unități vor funcționa în Bihor (93), Covasna (79) și Sibiu (pentru început, 85). în vreme ce în București vor funcționa numai șapte, în prima săptămână de vacanță.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2152 secunde