Ministrul Educației: Ne dorim derularea semestrului II în format clasic

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ministrul Educației: Ne dorim derularea semestrului II în format clasic

Educație 05 Ianuarie 2021 / 09:44 956 accesări
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, foto: gov.ro

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, foto: gov.ro

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, spune că își dorește ca semestrul al II-lea să înceapă în format clasic, însă o decizie în acest sens va fi luată abia după 20 ianuarie.

„Ne dorim derularea semestrului II în format clasic, însă ne vom putea pronunța responsabil și fundamentat doar după jumătatea lunii ianuarie, respectiv în ultima decadă a lunii. Orice scenariu va rezulta în urma analizei va fi luat în considerare. Nu excludem niciun scenariu, fie că vorbim de prioritate pentru cei mici sau pentru cei care susţin examenele naţionale, fie că vorbim de prioritate a zonelor cu o rată de infectare mai redusă – așa cum solicita Consiliul Național al Elevilor”, a precizat Cîmpeanu.

Acesta a anunţat, luni seară, că a trimis o adresă tuturor inspectoratelor şcolare judeţene, dar şi tuturor universităţilor, pentru a realiza o situaţie a angajaţilor dispuşi să se vaccineze.

Statistica trebuie finalizată până în 15 ianuarie la ora 16.00, fiind unul dintre factorii luaţi în calcul pentru redeschiderea şcolilor.12
Pagina a fost generata in 0.2813 secunde