Ministrul Justiţiei: Trebuie să găsim soluţii pentru toate pensiile speciale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ministrul Justiţiei: Trebuie să găsim soluţii pentru toate pensiile speciale

Social 10 Mai 2021 / 23:33 630 accesări
Foto: facebook, Ministrul Justiţiei

Foto: facebook, Ministrul Justiţiei

Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, a declarat luni că trebuie găsite soluţii pentru toate tipurile de pensii speciale, aceasta fiind una dintre propunerile care s-ar putea discuta marţi la Ministerul Muncii.

"Sunt mai multe variante. Vom merge marţiîmpreună şi cu cei din sistemul judiciar, cu reprezentanţii Înaltei Curţi, CSM. Important este să se discute toate aceste chestiuni legate de PSD, de pensiile de serviciu şi toate celelalte denumiri pe care le au generic numite pensii speciale.

Deci, trebuie să găsim soluţiile pentru toate categoriile de pensii speciale, nu doar pentru unele dintre ele. Aşa încât unele dintre discuţiile de mâine se vor purta şi în jurul acestei idei, pentru că altfel o categorie se poate considera nedreptăţită faţă de altă categorie. Dacă ne-am asumat împreună că vom rezolva această problemă, pe cât ne permit Constituţia şi deciziile Curţii Constituţionale, acest lucru trebuie să-l facem", a declarat Stelian Ion la Parlament.


Marţi, ministrul Justiţiei va fi prezent la Ministerul Muncii, unde se va discuta despre pensiile speciale.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.322 secunde