Ministrul pentru Mediul de Afaceri a demisionat din guvernul Grindeanu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ministrul pentru Mediul de Afaceri a demisionat din guvernul Grindeanu

Politică 02 Februarie 2017 / 09:15 1465 accesări

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat Florin Jianu a demisionat joi dimineaţa din guvernul Grindeanu.

" Mă opresc aici din activitatea guvernamentală pentru că aşa imi dictează conştiinţa, iar asta nu este negociabil pentru nimic în lume!!! Îi rog pe cei tentaţi să folosească gestul meu în scop politic, propagandistic sau de orice alta natură a incita, să se abţină. Sunt şi rămân tehnocrat, nu mă pricep la politică, ma pricep la domeniul IMM şi la antreprenoriat", a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat a mai spus: "Am reflectat cu responsabilitate la ceea ce este etic să fac în continuare şi nu în principal pentru probitatea mea profesională, pentru că aici am conştiinţa curată, ci pentru copilul meu, pentru cum o să ma uit în ochii lui şi ce anume o să îi spun peste ani. O să îi spun ăa tata a fost un laş şi a girat acţiuni pe care nu le împărtăşeşte sau a ales să iasă cu fruntea sus dintr-o poveste care nu este a lui?!".

Miercuri, a demisionat din guvern şi secretarul de stat, şef al Departamentului Centenar Daniel Şandru.

Zeci de mii de oameni au protestat din nou miercuri în Capitală şi mai multe oraşe faţă de decizia Executivului de a modifica prin ordonanţă de urgenţă Codul Penal.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.7173 secunde