Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, la Conferinţa Naţională Zilele Spitalului Militar „Dr. Carol Davila”!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, la Conferinţa Naţională Zilele Spitalului Militar „Dr. Carol Davila”!

Sănătate 11 Octombrie 2018 / 13:01 672 accesări

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, participă la cea de a VIII-a ediţie a Conferinţei Naţionale Zilele Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”! "Mă simt onorată să particip la acest eveniment devenit tradiție pentru Spitalul Militar, aflat la cea de-a 8 a ediție.
Profit de această ocazie pentru a vă transmite în mod direct aprecierea mea față de activitatea personalului militar și modul în care comandant Florentina Ionita gestionează această unitate sanitară.
Nu sunt vorbe mari, comandantul este un exemplu de manager pe care mi-aș dori să îl întâlnesc în toate unitățile sanitare.
Am spus de multe ori că avem reguli în sistem și dacă ele ar fi respectate, pacienții ar fi mult mai bine tratați în spitale. Probabil că personalul militar e mult mai obișnuit să aplice reguli și atunci lucrurile se desfășoară așa cum trebuie în Spitalul Militar.
Am ascultat cu mare atenție discursul doamnei comandant și felicit intreaga echipă a spitalului pentru pașii semnificativi și performantele obținute în activitate. Este principalul motiv pentru care adresabilitatea pacienților la servciile medicale oferite de această unitate sanitară a crescut.
În calitate de ministru al Sănătății, vreau să vă asigur că aveți în mine un partener și voi sprijini toate acțiunile care au ca scop creșterea gradului de satisfacție a pacienților”, a declarat ministrul în deschiderea evenimentului.12