Ministrul Stroe anunță tăieri de capete la Transporturi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ministrul Stroe anunță tăieri de capete la Transporturi
Politică 07 Noiembrie 2017 / 17:57 2077 accesări 1 comentariu

De ce nu avem autostrăzi? La această întrebare au încercat să răspundă numeroase persoane care s-au perindat pe la conducerea Ministerului Transporturilor. Actualul șef de la Transporturi, constănțeanul Felix Stroe, pare că a găsit răspunsul: „în aparatul central sunt sute de persoane care taie frunze la câini“. De aceea, Stroe a anunțat, marți, că Ministerul Transporturilor va fi supus unei restructurări a structurii centrale. În acest sens, ministrul spune că vrea „să avem un aparat care să fie competent și să fie bine plătit”. „În ceea ce priveşte restructurarea, da, se va face. Se va face ferm, pentru că trebuie făcută. Nu de dragul de a o face. Se va face inclusiv la structura centrală de la Ministerul Transporturilor. Am analizat cu secretarul general situaţia şi din 438 de posturi vom rămâne cu 300 foarte rapid, pentru că se taie frunză la câini în multe birouri ale Ministerului Transporturilor şi această reducere la 300 de persoane ne va permite şi o retribuire mai decentă a celor care sunt la muncă”, a declarat Felix Stroe. Ulterior, ministrul a spus că angajaţii vor fi relocaţi. „Funcţionarii din cadrul Ministerului Transporturilor vor putea fi relocaţi în sectoare unde este nevoie, la instituţii subordonate, la instituţiile de control”, a precizat ministrul. De asemenea, el a spus că activitatea conducerii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere se află în analiză, iar până la sfârşitul lunii se va lua decizia care se impune.

NOI PROMISIUNI

Şeful de la Transporturi a subliniat că, în prezent, sunt 18 autostrăzi în execuţie, „mai mari sau mai mici“. Stroe a făcut și un anunț foarte îndrăzneț pentru anul viitor, obiectivul său fiind să dea în folosință cel puțin 150 de kilometri de autostradă. Să sperăm că promisiunile ministrului vor fi duse la îndeplinire și nu ne vom trezi din nou că dăm vina pentru nerealizări pe proceduri sau pe greaua moștenire.

1 comentariu

MIHAI 17:29:59 / 08 Noiembrie 2017
STROE SPAIMA CEFEREULUI

In general , oamenii grasi sunt blajini . Stroe face exceptie . Este mai rau ca ţarul Petru cel Mare care a taiat barbile boierilor sau ca Vlad Tepes . Este hotarat sa taie capete , adica salariile celor considerati de catre el , de prisos . Cum a ajuns el sa afle cu precizie ca sunt exact 138 de trantori in minister , este un mare mister . Plin de elan si grasime , ministrul se joaca cu focul . De acord , acestia n-au facut nimic si nici nu fac , Dar ceilalti 300 ? Cei 138 care paraziteaza ministerul sunt sotiile , fratii , copii, ginerii, nevestele , nepotii si alte categorii de rude si prieteni , crescuti , numiti si protejati de catre partide . Stie ministrul ce-l asteapta daca se va atinge de careva ? Ca sa linisteasca oarecum spiritele , Felix cel Fericit da celor vizati niscaiva sperante . Acestia vor fi " relocati " , adica vor pleca din cabinetele lor luxoase si vor deveni acari , franari , casieri si muncitori in depouri . In realitate , lucrurile se vor petrece cu totul altfel . Se va schimba denumirea directiilor si birourilor , unii vor trece la alt minister de unde vor veni altii la fel de relocati si praful se va allege de entuziasmul ministrului . Ministrul cel indopat cu entuziasm ne informeaza ca in prezent sunt 18 autostrazi in executie . Nu ne spune nimic despre situatia lor , cand au inceput , in ce stadiu sunt , cand se vor termina daca printr-o minune se vor construi 150 de km in fiecare an .etc .150 de km de autostrazi inseamna ca fiecare din cele 18 autostrazi , vor fi mai lunga cu cca 8 km , si daca adugam la aceasta extraordinara performanta faptul ca intre timp , cel putin jumatate din ce exista va intra in reparatii capitale , ne indoim de faptul ca Stroe va apuca sa vada finalul acestor realizari de exceptie promise cu elan revolutionary . E mare lucru sa ai un ministru nou . Datorita noului ministru , o inalta comisie a si inceput analizele care , la calendele grecesti , ne va comunica rezultatul . Sa retinem si faptul ca ministrul evita sa ne spuna cati bani avem acum pentru cei 150 de km sau cand vor fi procurati si de unde . Se spune ca drumul spre iad e pavat cu intentii bune . Ar fi valabila zicala , cu conditia ca mai intai sa exsite drumul , in consecinta , nici intentiile nu ne vor fi de folos . Important e ca avem un nou ministru si un guvern cum n-a mai avut Romania niciodata . Mai ramane ceva de lamurit . Daca la acest minister exista 130 de trantori , cati exista in celelalte ministere , si de ce premierul nu generalizeaza initiativa tomitanului Felix ?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 1.8308 secunde