Ministrul Transporturilor roagă (?) Aeroporturi București să facă investiții?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ministrul Transporturilor roagă (?) Aeroporturi București să facă investiții?
Politică 13 Februarie 2018 / 08:44 502 accesări 0 comentarii

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, i-a convocat astăzi la minister pe directorii din cadrul Companiei Naționale Aeroporturi București. Ministrul a cerut soluții concrete pentru rezolvarea situației privind serviciile de curățenie și de pază.

Totodată, Lucian Șova a solicitat ca investițiile în infrastructura aeroportuară să devină o prioritate.

Poate cineva îi explică domnului Șova, că dumnealui este ministrul de resort, și că în pixul său stă aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al companiei Aeroporturi București, în care se regăsesc propunerile de investiții pentru anul 2018.

În ce privește soluțiile privind serviciile de curățenie și pază, legislația încă în vigoare, prevede publicarea caietelor de sarcini în sistemul electronic de achiziții publice (SEAP), iar pentru scurtarea timpilor de atribuire sunt prevederi speciale în lege privind justificarea urgenței. Asta dacă nu cumva compania își propune înființarea propriilor departamente, lucru de care ne îndoim.

Loading...
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2413 secunde