Ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, hotărât să nu candideze la parlamentare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, hotărât să nu candideze la parlamentare

Politică 24 Octombrie 2016 / 11:16 355 accesări

Ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, a declarat duminică seara, la Digi 24, că nu intenționează să candideze la alegerile parlamentare și nici nu se gândește să își continue proiectele actuale într-un viitor guvern.

”Nu intenționez să candidez. Acum chiar sunt foarte focalizat pe terminarea acestui mandat, mai ales în această perioadă sunt foarte multe proiecte pe care vreau să le finalizez și nu mă gândesc dincolo de asta, în acest moment”, a spus Sorin Bușe, citat de Digi 24.

Întrebat dacă nu ia în calcul ideea de a continua proiectele actuale în viitorul guvern, ministrul a răspuns că ”deocamdată, nu”.

Bușe a mai spus că se ”focalizează” pe ceea ce are de făcut până la finalul actualului mandat: ”Vreau chiar să las ceva în spate, să rămână ceva, o urmă, că am trecut prin acest minister, chiar dacă numai pentru cinci-șase luni”.

Recent, conducerea organizației PNL Bihor a votat susţinerea ministrului Transporturilor, Sorin Buşe, pe listă în primele cinci locuri, sub rezerva depunerii demisiei de la conducerea Ministerului Transporturilor.12
Pagina a fost generata in 0.2598 secunde