Minor depistat de polițiștii de frontieră conducând un autoturism

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Minor depistat de polițiștii de frontieră conducând un autoturism

Eveniment 29 Martie 2023 / 18:09 703 accesări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, între localitățile Văleni și Cetatea, un minor fără permis de conducere la volanul unui autoturism.

În data de 29.03.2023, în jurul ore 00:30 polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Băneasa au oprit pentru control, pe D.C. 33, între localitățile Văleni și Cetatea, un autoturism condus de către un minor, în care se afla și proprietarul mașinii.

S-a procedat la verificarea conducătorului auto în bazele de date constatându-se faptul că acesta este minor, în vârstă de 17 ani, și nu deține permis de conducere.

Pe locul din dreapta se afla un bărbat în vârstă de 20 de ani, proprietarul autoturismului.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Medgidia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor deconducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredințarea unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.Ştiri recomandate

12