Minori constănțeni pe șapte cărări după petrecerea de Balul Bobocilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Inevitabilul s-a produs! Minori constănțeni pe șapte cărări după petrecerea de Balul Bobocilor
Social 04 Octombrie 2015 / 14:56 6902 accesări 11 comentarii

Așa cum era de așteptat, mega-petrecerea de Balul Bobocilor, care i-a speriat pe mulți dintre părinții bobocilor de liceu, a fost scăldată în alcool și, deși nu au mai ajuns la urgențe în pragul comei alcoolice, mulți tineri au plecat pe șapte cărări la sfârșitul petrecerii dintr-un club din Mamaia. Săptămâna trecută, în articolul din ”Telegraf” ”Caracatița din spatele petrecerilor de Balul Bobocilor! Părinții sunt disperați!”, părinții își exprimau îngrijorarea cu privire la petrecerea organizată de o firmă din Constanța într-un club din Mamaia, unde bobocii din toată Constanța care vin la petrecerea de Balul Bobocilor au acces la alcool la discreție. Aceștia făceau apel la toți părinții să aibă grijă la petrecerea care nu este organizată și nici supravegheată de profesori sau alți reprezentanți ai unităților școlare. Inevitabilul s-a produs, așa că, după ce au făcut cozi pentru a intra în club, la câteva ore de la începutul petrecerii, mulți liceeni abia se mai țineau pe picioare din cauza alcoolului, în timp ce alții își îndesau degetele pe gât pentru a voma, în speranța că așa își revin din amețeală. Vârsta nu i-a împiedicat pe tineri să procure alcool în club, dar unii, mai prevăzători, s-au oprit în magazinele deschise din apropiere pentru a se asigura că vor fi amețiți de aburii alcoolului. Unii părinți au stat în apropierea clubului ca să-i supravegheze pe tineri, iar în zonă au fost echipaje ale poliției care să se asigure că lucrurile nu vor degenera. Asociația Tomis Antidrog (ATA) Constanța avertiza încă de zilele trecute că aceste petreceri și consumul de alcool și alte substanțe interzise pun în pericol viața tinerilor. Reprezentanții ATA atrag atenția că astfel de petreceri pot fi startul unui derapaj în ceea ce privește consumul de alcool și alte substanțe interzise, mai ales în perioada adolescenței. Inspectoratul Școlar Județean Constanța a anunțat că nu instituția și nici unitățile de învățământ nu sunt implicate în organizarea acestor petreceri. Anul trecut, trei elevi au ajuns la spital în pragul comei alcoolice după ce au băut până n-au mai putut la petrecerea de Balul Bobocilor.

Citește și:

Caracatița din spatele petrecerilor de Balul Bobocilor! Părinții sunt disperați!

Balul Bobocilor a făcut primele victime

Balul Bobocilor - supravegheat, "alcoolizarea" de după - NU!

Loading...

11 comentarii

SENSATION MEDIA GROUP 17:02:45 / 04 Octombrie 2015
RESPONSABILI

AN DE AN ACEASTA FIRMA DE BAGA COPIII IN SPITALE DIN CAUZA FAPTULUI CA PERMIT SERVIREA ALCOOLULUI LA MINORI FOFILANDU-SE BA CU BRATARI,BA CU PANA LA 12 NOAPTEA FARA ALCOOL S.A.M.D, LA PUSCARIE CU EI !

O 04:13:16 / 05 Octombrie 2015
Pla

Alcool+etnobotanice baga in ei si vina e in special a parintilor.

Cocapitzi 06:04:04 / 05 Octombrie 2015
Cine i de vina

Dar daca s ar interzice aceasta prostitutie numita bal al bobocilor-s ar incalca "drepturile copchiilor " ??!!. Binenteles ca numai si numai parintii is de vina.N am niciun pic de mila pt. acesti minori ,care sunt niste cocalari/pitzi in devenire

Roman 08:20:05 / 05 Octombrie 2015
Bonuri fiscale

Buna ziua. Nu am primit bon fiscal. Si am fost servita cu tigari la orice pas. Daca era balul bobocilor nu inteleg ce cautau un grup de martalogi care baleau la noi. In legatura cu procurarea alcoolului nu a fost nicio problema : au avut grija bodyguarzii de asta .

parinte 08:27:19 / 05 Octombrie 2015
politia

in seara respectiva erau 10 politati afara din club si erau serviti cu pizza si sucuri.pt ca tatal unuia dintre copii este politati la rutiera .va rog sa verificati aceasta informatie.cerem arestarea lui Nicu Morarescu sau domenico cum isi zice si inchiderea firmei sensation.

olimpiu p 18:07:00 / 05 Octombrie 2015
bravo liceeni?

la liceeni le sta mai bine in baruri-carciumi decat la scoala// propunem introducere disciplina sexologie cu ore practice cat mai multe inclusiv la bac,

Mihaela 18:55:51 / 05 Octombrie 2015
servire bauturi alcoolice minori

de ce s-au servit bauturi alcoolice la minori? nu se sesizeaza nicio autoritate cu privire la acest aspect??mai ales ca, inteleg, ca acest lucru se intampla de ceva vreme...

... 00:49:22 / 07 Octombrie 2015
Te îmbeți sau te droghezi ?

Da ! Copiilor le trebă slujbe, aghiazmă și tămâie și dezbătută ”științific” anatomia ”născătoarei” născute da pururea fecioară mult tre4buincioasă tinerelor en oriașe; prezente sfinte ”taine” precum învierea de a treia zi, maslul, musai moaște la tablă, la catedră, ca material didactic ajutător... Trebă învățată scriptologia ortodoxă anticapitalistă, modern - la radio sau TV ca Tănăsescu, in vivo cu gâjâitul Petrescu (alias Teo-dosu) ăl monah cu pelerinaj la DNA și moșie la Năzarcea, plus SPA - kitsch duhovnic - la mă-sa-n curticica cu peste 20 de ha, pe drept și legal ”metoc” al funcției sale ”piscopite”... Vă dați seama ce pierd copilașii ăștia ce nu se droghează cu iconografia bisericească, ci, cu o cinzeacă, acolo, la un an... odată ... ?

Gicu 12:33:17 / 10 Octombrie 2015
Puterea sau putoarea exemplului

Cei care acum se dau mari moralisti,se matoleau in liceu,se mozoleau pe la colturi,faceau ce fac si acum tinerii,doar ca nu aveau telefoane cu camera sa se filmeze si da,erau totusi ceva mai cultivate,citeau ca nu prea aveau alte lucruri ca acum. Dialogul sincer intre mature si tineri lipseste,de aia apar mirari si intrebari stupide pe aiurea. De fapt lipseste dialogul in general,suntem o societate dezbinata,de insingurati cu ,,prieteni'' virtuali,pe feisbuci. Cand tinerii vad gramada de nauci maturi, ce se comporta ca betii, nefiind bauti,ce sa zica? Pai ce exemple pozitive sa ai de la unii care se dau sfinti ,dar sunt desfranati,hoti,mincinosi pana la nivel de autoritati de stat?

taran 18:25:24 / 10 Octombrie 2015
bal boboci

speram ca printre minorii betivi si drogati au fost si elevii de la profilul pedagogic, care peste ani ne vor educa micutii: prescolari si scolari mici, Felicitari !!

Costea 17:49:31 / 29 Octombrie 2015
babardoaice

Eu cand am plecat acasa, la baie 2 "bodyguarzi" o faceau posta pe blonda cu suvite de la 9C. Cand m-am indreptat spre buda, unul s-a incheiat la prohap si venea spre mine zicand "Mars ma de-aici ca e treaba!"

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1741 secunde