Minorităţile naţionale au semnat pactul propus de premier

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pactul pentru „bunăstarea românilor“ Minorităţile naţionale au semnat pactul propus de premier
Politică 16 Septembrie 2019 / 16:29 288 accesări 4 comentarii

Varujan Pambuccian a declarat, luni, că grupul parlamentar al minorităţilor naţionale a semnat pactul pe care l-a propus Viorica Dăncilă partidelor, precizând că documentul include măsuri de bun simţ cu care mai mulţi aleşi ai grupului au fost de acord. „Toţi cei 11 care au fost astăzi prezenţi din grupul minorităţilor au fost de acord cu semanrea pactului. Cu lucrurile acestea de bun simţ suntem de acord, aşa cum am fost de acord şi cu acordul propus de preşedintele Iohannis, pe care l-am semnat. În general, semnăm, cum am semnat şi pactul cu preşedintele, lucruri care conferă stabilitate sistemului legislativ”, a declarat, luni, Varujan Pambuccian, liderul grupului parlamentar al minorităţilor naţionale. Întrebat ce anume a convins grupul parlamentar al minorităţilor să semneze pactul, Pambuccian a răspuns: „Chestiunea legată de nemodificarea sistemului de salarizare şi de pensii şi necreşterea taxelor”. Premierul și președintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat, la sfârșitul săptămânii trecute, că propune partidelor parlamentare semnarea Pactului naţional pentru bunăstarea românilor, menţionând că acesta trebuie să fie garanţia politică a continuării creşterii nivelului de trai în perioada următoare. "Am văzut cu toţii, în ultima perioadă, nenumărate propuneri de pacte şi acorduri. Partidele şi candidaţii vorbesc între ei despre cum să joace jocul politic, se ceartă, negociază şi eşuează lamentabil în faţa românilor. Pentru că niciuna din aceste iniţiative nu are impact şi finalitate pentru oameni. Niciuna nu a fost gândită în interesul românilor, niciun astfel de acord nu s-a concretizat într-o măsura menită să facă bine societăţii, să aducă o creştere a nivelului de trai ori vreo formă de progres în viaţa de zi cu zi. Eu astăzi propun, în faţa dumneavoastră, singurul pact pentru cetăţeni, singura înţelegere pe care merita să o facă forţele politice din România: aceea a bunăstării românilor", a scris Dăncilă peFacebook.

Loading...

4 comentarii

Niku kuru sclav pdlist 10:56:52 / 17 Septembrie 2019
Morti mati de javra

Toti vor binele romanilor . Umai wc johanis si pdl pnl ciuma rosie nu e de acord !!!!!!...Mai voteaza acum cineva cu pnl sau wc johanis ?

Niku kuru scalv pdl 18:20:55 / 17 Septembrie 2019
Ba boule

Acum vezi si tu cine iti vrea binele ..Mare lovitura pt wc johanis si pdl pnl ciuma rosie..PNL nu va semna in veci un pact care sa aduca bunastare poporului...Interesul mafiot de grup e mai important.

Niku kuri scsv pdl 10:11:21 / 18 Septembrie 2019
Arici pansat bashit

VA DATI SEAMA CE SA-R FI INTAMPLAT DACA PDL PNL CIUMA ROSIE AR FI PROPUS ACEST PACT...SI PSD NU L-AR FI SEMNAT ?..PSD AR FI PUR SI SIMPLU DESFIINTAT DE PRESA SECECURISTA A PDL A LUI WC JIHANIS ..(PRIMUL PRESEDINTE ...PENNNAAAALLLL al Romaniei ...un hot de case avar dupa avere al carui dosar PENAL SE AFLA LA BOGDAN LICU PARCHETUL GEN ....la pastrare !!!! ..Pe cand liviudragnea a fost " judecat " pe repde inainte cu o sentinta halucinanta luata in birou la wc jihanis ).

nicu duru 11:46:17 / 18 Septembrie 2019
Limbricul oligofren..

A scapat iar dobitocul la taste.. Sunteti in cadere libera.. Tic tac, tic, tac...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2046 secunde