Minorul care a tăiat anvelopele a peste 20 de autoturisme din Constanța a fost reţinut pentru 24 de ore

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Minorul care a tăiat anvelopele a peste 20 de autoturisme din Constanța a fost reţinut pentru 24 de ore

Justiție 28 Septembrie 2023 / 09:16 906 accesări

Minorul în vârstă de 15 ani care a tăiat anvelopele a peste 20 de autoturisme parcate într-o zonă din municipiul Constanţa a fost miercuri reţinut pentru 24 de ore, a informat IPJ Constanța.

Acestaeste acuzat de comiterea infracţiunii de distrugere.

Minorul a fost identificat de poliţişti după ce duminică, 24 septembrie, în jurul orei 9,40, lucrătorii Secţiei 5 Poliţie din municipiul Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi provocat distrugeri la anvelopele unui autoturism parcat pe Şoseaua din Vii.

"În urma verificărilor efectuate, a rezultat că peste 20 de alte autoturisme, parcate pe Strada Şoseaua din Vii şi pe străzile învecinate, prezintă distrugeri la anvelope", se arată în comunicatul IPJ Constanța.

Zona fiind împânzită cu camere de supraveghere, oamenii legii au putut observa pe imagini, un bărbat care azi-noapte se apleca către roțile autoturismelor parcate pe trotuar.

Potrivit unor surse judiciare, suspectul este unul dintre adolescenţii care, în decembrie 2021, au incendiat un bloc din Constanţa, fiind distruse aproape o sută de apartamente şi zeci de autovehicule.Ştiri recomandate

12