Minune dumnezeiască? Ce iese din acoperișul unei biserici constănțene

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Minune dumnezeiască? Ce iese din acoperișul unei biserici constănțene
Social 14 Martie 2016 / 16:59 4091 accesări 7 comentarii

Trecătorii care au fost zilele trecute în apropierea unei biserici din Constanța, aflată în construcție, nu și-au putut ascunde uimirea atunci când și-au ridicat privirea spre acoperișul lăcașului de cult. Oamenii au văzut un stâlp de toată frumusețea care părea că iese din construcție. Nu, nu este vreo minune dumnezeiască, ci doar o greșeală a celor care au construit Biserica „Sfântul Haralambie“ (zona Boema), căci despre ea este vorba. Constructorul a observat mult prea târziu că stâlpul de electricitate stătea în drumul lăcașului de cult. Fără să stea prea mult pe gânduri, muncitorii s-au gândit că ar fi mai bine să integreze în construcție stâlpul de iluminat public. Ciudățenia nu a trecut neobservată, iar la scurt timp după ce în mass-media au apărut fotografii cu stâlpul plin de cabluri care trece prin acoperişul bisericii, ei au încercat să remedieze situația și au înlăturat o parte din grinzile de lemn care înconjurau stâlpul. ”Între timp s-a decupat. N-au înțeles cei care au construit că nu trebuia încastrat stâlpul acela. A fost o pripeală a muncitorilor, care au înțeles inițial că e al nostru (al Arhiepiscopiei Tomisului, n.r.), deși el e pe domeniul public. Urmează ca stâlpul să fie luat și probabil la amplasarea noilor stâlpi de către Primărie să se decidă dacă mai e plasat acolo sau în altă parte, dacă se poate evita acoperișul... Trebuie găsită o nouă poziție. Asta rămâne în sarcina Primăriei”, au spus, pentru ”Telegraf”, reprezentanți ai Arhiepiscopiei Tomisului.

Loading...

7 comentarii

da 21:59:29 / 14 Martie 2016
da

ACOLO BISERICA CHIAR E PUTIN CONSTRUITA PREA PE TROTUAR. O FI VINA AUTORITATILOR CARE APROBA DIN BIROURI SI PE SPAGI!!!??? NU..CRED! VOI CE CREDETI? AM UITAT ORICUM NU VA PASA DECAT CEI IN CASA VOASTRA. DAR DE DUBLAREA BETOANELOR PESTE PARC LA CITY MALL , VA PASA!? NU VA PASA DAR CAND VA VETI TREZI VA FI PREA TARZIU.

... 06:41:47 / 15 Martie 2016
Gâgă

Era noapte: noaptea minții !

cici 08:42:43 / 15 Martie 2016
mda

Biserica chiar e mafia in fusta ! E o rusine si o mizerie acea biserica ridicata acolo. La fel si tigania de cazemata ridicata in apropiere la Macu Rosu pe spatiul verde.

Ile 09:01:37 / 15 Martie 2016
Domeniu public

Ca persoană fizică dacă depășeai proiectul și intrai pe domeniul public , se cerea demolarea construcției . În cazul de față putem muta "puțin " și bulevardul ????

... 09:10:51 / 15 Martie 2016
Minuni marcac Boko Haram

Se împiedică prostia (în)duhovnicită de un ciot ?

Ovidiu 10:10:42 / 15 Martie 2016
La fel ca pe Soveja

Pentru mine ca pieton problema cea mai grava este ca trotuarul din fata stalpului pe care troneaza mare indicatorul "Oprirea interziza" soferii parcheaza masinile fara sa se gandeasca ca pun in pericol viata pietonilor care sunt obligati sa circule pe carosabil .In fata bisericii s-a facut parcare , masinile blocheaza trecera pietonilor . Este aceiasi situatie ca in statia 102 Piata Tomis 3 pietonii fiind obligati sa circule pe carosabil datorita gheretelor cu flori si ghivecelor puse fara teama pe trotuar.Daca pe stalpul care a devenit celebru este indicatorul "Oprirea interzisa" de ce Politia nu ia masuri pentru sanctionarea celor care pun in pericol viata trecatorilor .Mai repede ar amenda pietonii care sunt obligati sa circule pe carosabil decat sa aplice masurile legale.

costel 18:36:55 / 24 Martie 2016
Poate IA FOC!

si dupa ce arde toata o sa o construiasca mai la stanga...sau la dreapta.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1951 secunde