MINUNI! Icoane care au vindecat bolnavi de cancer și au rezolvat probleme grave!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Veniți să vă închinați, la Constanța! MINUNI! Icoane care au vindecat bolnavi de cancer și au rezolvat probleme grave!
Religie 31 Iulie 2018 / 16:57 2529 accesări 2 comentarii
Icoana Maica Domnului „Trei Bucurii”, ce se va afla la biserica „Sf. Haralambie” din Constanța și Icoana Maica Domnului „Pantanassa” - biserica „Sf. Nicolae” din cartierul constănțean Coiciu

Icoana Maica Domnului „Trei Bucurii”, ce se va afla la biserica „Sf. Haralambie” din Constanța și Icoana Maica Domnului „Pantanassa” - biserica „Sf. Nicolae” din cartierul constănțean Coiciu

Credința a ajutat nu de puține ori bolnavi aflați în grave suferințe, dar și oameni cu probleme ce păreau aproape imposibil de rezolvat. De-a lungul timpului, ei și-au spus poveștile, cum au primit ajutorul divin atunci când se așteptau mai puțin; au povestit cu lux de amănunt cum rugăciunea, făcută din inimă, cu post și dragoste, le-a adus liniștea de care aveau nevoie. Și în ziua de astăzi, oamenii simt ajutorul primit și continuă să se roage. Constănțenii credincioși se pot ruga în aceste zile, la două icoane făcătoare de minuni, anunță Arhiepiscopia Tomisului. Este vorba despre Icoana Maica Domnului „Trei Bucurii”, ce se va afla la biserica „Sf. Haralambie” din Constanța și Icoana Maica Domnului „Pantanassa” - biserica „Sf. Nicolae” din cartierul constănțean Coiciu.

Credința a ajutat nu de puține ori bolnavi aflați în grave suferințe, dar și oameni cu probleme ce păreau aproape imposibil de rezolvat. De-a lungul timpului, ei și-au spus poveștile, cum au primit ajutorul divin atunci când se așteptau mai puțin; au povestit cu lux de amănunt cum rugăciunea, făcută din inimă, cu post și dragoste, le-a adus liniștea de care aveau nevoie. Și în ziua de astăzi, oamenii simt ajutorul primit și continuă să se roage.

Constănțenii credincioși se pot ruga în aceste zile, la două icoane făcătoare de minuni, anunță Arhiepiscopia Tomisului.

Icoana Maica Domnului „Trei Bucurii”, la biserica „Sf. Haralambie” din Constanța!

Miercuri, 1 august, la parohia „Sfântul Haralambie” din Constanța (bulevardul Tomis, nr. 301, zona Boema) va fi adusă spre cinstire o copie a icoanei Maica Domnului „Trei Bucurii” de la biserica „Sfântul Iacob, fratele Domnului” din satul Kohanovka (regiunea Odessa, Ucraina). Icoana va rămâne la parohia constănțeană pe tot parcursul postului Adormirii Maicii Domnului, când, zilnic, de la ora 8.30, preoții bisericii vor oficia Sfânta Liturghie, iar de la ora 17.00, Taina Sfântului Maslu.

Icoana Maica Domnului „Trei Bucurii” amintește de o minune petrecută la biserica „Sfânta Treime” din Moscova. Icoana a fost adusă în secolul al XIX-lea, de către un pictor din Italia. După un timp, o femeie care avea trei necazuri (soțul i-a fost defăimat și exilat, averea i-a fost confiscată, iar unicul fiu a fost luat prizonier de război) s-a rugat Maicii Domnului în fața acestei icoane și i s-au rezolvat toate cele trei probleme. Din acest motiv, icoana a fost numită „Trei Bucurii”. Este cinstită pe 26 decembrie.

Copia icoanei Maicii Domnului „Trei Bucurii” a fost daruită bisericii „Sfântul Apostol Iacob” din satul Kohanovka de către o familie de credincioși în anul 1998, odată cu înființarea parohiei.

Icoana Maica Domnului „Pantanassa” la biserica „Sf. Nicolae” din cartierul constănțean Coiciu!

Tot miercuri 1 august, la ora 17.00, la biserica „Sf. Nicolae” din Constanța (str. Răzoare, nr. 68) va fi adusă spre cinstire, de la mănăstirea „Sfinții Români” din apropierea localității Galeșu, o copie a icoanei Maica Domnului „Pantanassa”, Izbăvitoare de cancer și vindecătoare de boli. Aceasta va rămâne până pe 3 august la biserica „Sf. Nicolae”, unde credincioșii se pot închina și aduce jertfă de laudă Maicii Domnului. În fiecare zi, de la ora 18.00, va fi oficiată Taina Sf. Maslu și vor fi rostite rugăciuni de sănătate.

Icoana făcătoare de minuni a Născătoarei de Dumnezeu „Pantanassa” („Împărăteasa tuturor”) este pictată pe lemn în secolul al XVII-lea și adusă de la Nea Skiti la mănăstirea Vatoped din Sfântul Munte Athos, Grecia. Sunt cunoscute multe vindecări ale celor bolnavi de cancer, care s-au rugat cu credință în fața acestei icoane. Icoana Maica Domnului „Pantanassa” are diferite zile de cinstire: pe 15 octombrie este sărbătorită la mănăstirea Vatoped, pe 11 septembrie - la metocul „Sfântul Nicolae” din Porto Lagos, iar pe 18 august - în Rusia.

Loading...
loading...

2 comentarii

Zic 09:21:22 / 01 August 2018
Waaaaw

Atâtea "cazuri rezolvate" și drept exemplu e unul de acum sute de ani , și ce minune waw. Și eu care credeam că aflu cum unui șchiop i a crescut piciorul, sau șchiopi nu se roagă?

Iorga 11:30:48 / 01 August 2018
rautate

E din povestile oamenilor, bai, imbecililor! Asta spun oamenii, nu ziaristii... O sa va bata Dumnezeu, ca prea sunteti prosti!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1806 secunde