Mircea Geoană a devenit numărul doi în NATO

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
După numirea sa ca adjunct al secretarului general Jens Stoltenberg Mircea Geoană a devenit numărul doi în NATO
Politică, Externe 17 Iulie 2019 / 16:41 2256 accesări 3 comentarii

Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, a anunţat miercuri numirea lui Mircea Geoană în funcţia de adjunct al secretarului general al Alianţei Nord-Atlantice. Mircea Geoană (61 de ani) o va înlocui pe Rose Gottemoeller, din SUA, al cărei mandat începuse în octombrie 2016. „Sunt bucuros să anunţ numirea lui Mircea Geoană în funcţia de adjunct al secretarului general NATO. Este un promotor puternic al relaţiilor transatlantice şi-și va aduce experienţa îndelungată de politician şi diplomat. Va fi primul român care deţine această poziţie înaltă“, a declarat Jens Stoltenberg, conform comunicatului postat pe site-ul NATO.

La rândul său, Geoană a declarat că este mândru să fie desemnat în funcţia de adjunct al secretarului general al NATO şi că este deopotrivă „o uriaşă provocare şi oportunitate” ca să reprezinte interesele Alianţei Nord-Atlantice. Sunt mândru să fiu desemnat de către Secretarul General NATO, Jens Stoltenberg, ca următorul Secretar General Adjunct. Este, deopotrivă, o uriașă provocare și o oportunitate de a reprezenta interesele Alianței noastre, care asigură securitatea a peste 1 miliard de cetățeni. De-a lungul carierei mele diplomatice și politice am promovat legătura transatlantică și integrarea euro-atlantică a României. Sunt profund onorat să fiu desemnat pentru această pozitie-cheie, ce reprezintă, de asemenea, o recunoaștere a importantei contribuții a României în cadrul NATO. Apreciez, în mod deosebit, susținerea politică și instituțională trans-partinice de care s-a bucurat candidatura mea”, a scris Mircea Geoană, miercuri, pe Facebook.

Fostul candidat la președinția României Mircea Geoană a fost preşedintele Partidului Social Democrat din aprilie 2005 până în februarie 2010, senator, preşedinte al Senatului României din decembrie 2008 până în noiembrie 2011, ambasador al României în SUA şi ministru de Externe în Guvernul Năstase.

Loading...

3 comentarii

Liviu Chilian 06:08:59 / 18 Iulie 2019
Tragedia continua! De la Prostanaku, la...Prostanaka

Sigur, neonazistului StoltenberGAGA nu i s'a guitzat ca nerodului'astuia, barbata Mi'aelei, Rromarlanii ii spun Prostanaku! Acum, orgaNAZIatia va deveni Prostanaka. O evolutie, trebuie sa recunoastem, suprarealist-grotesca tipikk rromarlaneasca. Prostanaku, cica, e membru intr'o zsidano-masonatonerie din Amerikk. Din pestilenta Aspen, se pare. Fuhrerul StoltenberGAGA si'a tras Reichsfuhrer un...sugaci la marele licarici! Ha! Din aceasta tarasenie patologica, cineva castiga. Greco-Tziganca/Machidoanca Mi'aela Kkstea Gioana. Putin a lipsit sa ajunga Prima Piranda din Rromarlania. Acum, va fi in pielea ei - a doua...Prima Prostanaka a NATO. Trebuie sa aflam cine e Prima Prostanaka! E posibil sa fie barbata. Stiind ca...civilizatziganii vest-Jewropeni "e" mai toti poponari...

templierul sef 10:34:02 / 18 Iulie 2019
aderare

Felicitari,un roman intr-o asemenea functie este de apreciat,mason ,nemason ,daca masoneria salveaza Romania ne facem cu totii masoni....

Beshtel 11:59:33 / 18 Iulie 2019
Unde sunt banii de la Beshtel ?

Alegerea astuia ar putea sa ne mai coste inca o autostrada Beshtel .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1841 secunde