Mircea Lucescu ar putea fi demis de la naţionala Turciei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Mircea Lucescu ar putea fi demis de la naţionala Turciei

Sport 15 Noiembrie 2017 / 16:34 806 accesări
Mircea Lucescu nu a avut rezultate pe măsura așteptărilor la comanda reprezentativei Turciei

Mircea Lucescu nu a avut rezultate pe măsura așteptărilor la comanda reprezentativei Turciei

Înfrângerile Turciei din partidele amicale cu România, scor 0-2, și Albania, scor 2-3, l-ar putea costa pe antrenorul Mircea Lucescu postul de selecționer al reprezentativei „Semilunei”. Cotidianul „Fanatik” susţine că Senol Günes a fost ofertat de către Federaţia Turcă de Fotbal, iar dacă va accepta propunerea, Mircea Lucescu va fi înlocuit de la cârma echipa naţionale.

„L-am aşteptat de atâta timp pe Mircea Lucescu, dar e frustrant ce se întâmplă. Dacă Güneş acceptă oferta, Lucescu va fi dat afară”, notează jurnaliştii de la „Fanatik”.

În vârstă de 65 de ani, Günes pregăteşte formaţia campioană, Beşiktaş Istanbul, cu care este aproape de calificarea în primăvară europeană a Ligii Campionilor. Antrenorul născut la Trabzon a reprezentat prima variantă pentru postul de selecţioner, dar Beşiktaş nu a fost de acord să-şi piardă tehnicianul, astfel că Mircea Lucescu a apărut în prim-plan. Günes a cucerit două titluri cu Beşiktaş, în 2016 şi 2017.

Mircea Lucescu a bifat şase meciuri pe banca Turciei. Cu el la timonă, naţionala a înregistrat patru înfrângeri (0-2 cu Ucraina, 0-3 cu Islanda, 0-2 cu România şi 2-3 cu Albania), un egal cu Finlanda (2-2) şi o victorie cu Croaţia (1-0). Doi ani de contract mai are „Il Luce” cu Federaţia Turcă de Fotbal, salariul anual fiind de patru milioane de euro.

Taguri articol


12