Mircea Lucescu o va antrena pe Dynamo Kiev

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internaţional

Mircea Lucescu o va antrena pe Dynamo Kiev

Sport 23 Iulie 2020 / 17:37 721 accesări
Mircea Lucescu a câştigat Cupa UEFA, în 2009, cu marea rivală, Şahtior Doneţk

Mircea Lucescu a câştigat Cupa UEFA, în 2009, cu marea rivală, Şahtior Doneţk

Formaţia Dynamo Kiev a anunţat, oficial, numirea în funcţia de antrenor principal a tehnicianului român Mircea Lucescu, în locul lui Oleksiy Mykhaylychenko. Mircea Lucescu a semnat un contract valabil două sezoane, urmând să primească, conform presei din Ucraina, trei milioane de euro pe sezon. Dynamo Kiev a încheiat campionatul pe locul secund, după campioana Şahtior Doneţk, echipă pe care Mircea Lucescu a pregătit-o între anii 2004-2016. Mircea Lucescu a antrenat ultima dată naţionala de fotbal a Turciei, până la la 11 februarie 2019.

„Vreau să-l prezint pe Mircea Lucescu, unul dintre cei mai buni antrenori din lume. Sper că, odată cu sosirea echipei sale tehnice, tradiţiile câştigătoare ale echipei Dynamo Kiev vor fi reînviate. Mult succes”, a spu Ihor Surkis, patronul clubului.

„În primul rând, mi-a fost dor de Ucraina. Am vrut să mă întorc în această ţară, unde am avut succese. Sunt recunoscător că am venit în club cu mare tradiţie şi cu jucători talentaţi. Cred că vor fi mulţumiţi de munca mea aici, precum şi de rezultatele pe care le voi obţine la conducerea echipei”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit site-ului oficial al formaţiei din Kiev.

Taguri articol


12