Mircea Rednic: Avem nevoie de mai mult tupeu, de mai mult risc, trebuie să ni-l asumăm

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Mircea Rednic: Avem nevoie de mai mult tupeu, de mai mult risc, trebuie să ni-l asumăm

Sport 25 Ianuarie 2021 / 20:05 323 accesări
Foto: captura Youtube

Foto: captura Youtube

Antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul Constanţa, Mircea Rednic, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că adversara din etapa a 19-a a Ligii I, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, este o formaţie completă.

"Sepsi e o echipă foarte bine organizată, echilibrată din toate punctele de vedere. Are jucători de calitate. E o echipă completă şi de aia rezultatele ei nu sunt întâmplătoare. Este acolo şi un antrenor care ţine mult la disciplină... şi aşa trebuie lucrat cu jucătorii, în special în România. Sigur că ei au nevoie de puncte, dar noi avem nevoie mai mult decât ei, pentru că suntem aproape acolo de locurile 5 şi 6. De aceea la noi orice punct contează. Avem nevoie de mai mult tupeu, de mai mult risc, trebuie să ni-l asumăm", a afirmat Rednic.

Mircea Rednic a menţionat că în perioada următoare clubul va mai transfera un fundaş central.

"Suntem preocupaţi să ne refacem după ultimul meci şi mă bucur că nu avem probleme de sănătate ... Avem soluţii în Academie, dar ne dorim să mai aducem un fundaş central în zilele următoare", a adăugat Rednic.

FC Viitorul Constanţa întâlneşte, marţi, de la ora 15:30, pe teren propriu, formaţia Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, într-o partidă contând pentru etapa a 19-a a Ligii I.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2111 secunde