Mircea Valentin, șeful Corpului de Control al premierului, pleacă din cabinetul Cioloș

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Mircea Valentin, șeful Corpului de Control al premierului, pleacă din cabinetul Cioloș

Politică 26 Septembrie 2016 / 11:14 334 accesări

Șeful Corpului de Control al prim-ministrului, Mircea Valentin, va părăsi funcția guvernamentală începând cu data de 1 octombrie, au declarat surse din Executiv pentru MEDIAFAX, plecarea acestuia din funcție fiind anunțată în urmă cu câteva săptămâni.

Mircea Valentin a sugerat, într-un comentariu postat pe Facebook, că intenționează să părăsească funcția guvernamentală. ”În curand voi reveni înapoi, în mediul privat, iar comunicarea va fi făcută în principal pe LinkedIn, Twitter și pe blogul meu profesional”, a scris Mircea Valentin pe contul său de Facebook.

Recent el a provocat reacția unor oficiali din Executiv, după ce a scris pe Facebook că, după cutremur, instituţiile nu şi-au făcut treaba corespunzător, la fel ca şi posturile de televiziune, care difuzau reluări şi nu au liniştit populaţia. "Concluzia preliminară: instituţiile statului român au note maxime la simpozioane şi umflat muşchii, dar nu vă bazați pe ele când va lovi un mare cutremur. Mass-media şi mai ales televiziunile sunt odioase: ore întregi nici măcar nu au oferit vreo informaţie elementară despre cutremur şi nu au liniştit oamenii", a scris Mircea Valentin.

Ulterior el și-a șters comentariul. ”Opiniile exprimate pe aceasta pagina reprezintă exclusiv poziția personală a autorului. Funcția mea de bază este cea de cetățean - de la ea am plecat și tot la această demnitate mă voi întoarce”, a fost mesajul postat ulterior.

PREMIERUL CIOLOȘ NU A ACCEPTAT DEMISIA LUI MIRCEA VALENTIN

Premierul Dacian Cioloș a convenit cu Mircea Valentin să rămână în funcția de șef al Corpului de Control al prim-ministrului, după ce acesta și-a anunțat intenția de a pleca din Executiv, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Executivului, Liviu Iolu.

”Șeful corpului de control și-a anunțat intenția de a pleca din Executiv înainte de declarațiile pe care le-a făcut și care priveau reacția autorităților în cazul unui cutremur. Valentin Mircea nu va pleca din funcția de șef al corpului de control. Premierul a avut o discuție cu Valentin Mircea și au convenit ca pâna la finalul acestui mandat șeful corpului de control să ramână în funcția pe care o deține”, a declarat Liviu Iolu, purtătorul de cuvânt al Guvernului.12
Pagina a fost generata in 0.2317 secunde