Mirel Rădoi: România şi-a crescut nivelul faţă de ultimele două partide

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Mirel Rădoi: România şi-a crescut nivelul faţă de ultimele două partide

Sport 06 Iunie 2021 / 23:21 546 accesări

Selecţionerul echipei naţionale, Mirel Rădoi, a declarat, duminică seara, că în înfrângerea cu Anglia (scor 1-0), România şi-a crescut nivelul faţă de ultimele două partide, cele cu Armenia şi Georgia, de asemenea pierdute.

"Faţă de partidele cu Armenia şi Georgia cred că România şi-a crescut nivelul. În seara asta aşa am arătat. Ca şi motivaţie era normal, pentru că jucătorii în astfel de meciuri nu mai au nevoie de cineva să le explice ce trebuie făcut. La nivelul ăsta am avut plus. Ce m-a bucurat e că în fiecare moment am reuşit să ieşim din apărare cu o construcţie elaborată. Din păcate nu am reuşit să înscriem. A fost o partidă intensă şi echilibrată. Am avut situaţiile noastre în prima repriză, am încercat să ne facem jocul... din păcate, dacă sunt supărat pe ceva în această seară, sunt pe faptul că ajungem în faţa porţii şi nu marcăm", a afirmat Rădoi la postul Pro X.

"E un motiv îmbucurător pentru mine că reuşim să ne creăm atât de multe ocazii cu o naţională foarte puternică precum Anglia. Când ai 2-3 ocazii cu un asemenea adversar cred că trebuie să marchezi cel puţin un gol. Altfel, atunci când le-am dat posibilitatea să joace între linii am văzut de ce aceşti jucători valorează atât. Mă bucur de acest joc pentru că avem pe ce construi în următoarea perioadă din septembrie", a adăgat el.


Rădoi este de părere că debutantul Tiberiu Căpuşă, care produs penalty-ul din care Anglia a marcat, poate învăţa din aceste momente.

"Da, nu a fost un debut foarte fericit pentru Căpuşă. La faza aia trebuia să mai aştepte puţin, a plecat prea devreme, dar cred eu că un jucător tânăr poate să înveţe şi din aceste momente. Din păcate, pe final de sezon jucătorii resimt o oboseală foarte mare şi a trebuit să facem aceste schimbări din mers. Nu am avut un număr fix să debutăm jucători. Ne-am dorit ca jucătorii care sunt în formă să fie la echipa naţională. Şi am încercat ca toţi jucătorii care au fost la această acţiune să joace. Avem şi noi limitele noastre, de asta e diferenţa de valoare şi preţurile jucătorilor, dar eu cred că în această seară nici Anglia nu se aştepta să îi punem aşa mari probleme", a menţionat selecţionerul.


De asemenea, Mirel Rădoi consideră că România putea primi un penalty pe final de meci la un fault asupra lui Ivan.

Selecţionata de fotbal a Angliei a învins naţionala României cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe Stadionul Riverside din Middlesbrough, într-un meci amical.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2181 secunde