Misiune militară pentru transferul unui constănțean ars prin electrocutare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Misiune militară pentru transferul unui constănțean ars prin electrocutare
Eveniment 07 Mai 2019 / 12:32 305 accesări 0 comentarii
Aeronava C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni de evacuare medicală

Aeronava C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni de evacuare medicală

O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni de evacuare medicală, efectuează marți, 7 mai, o misiune umanitară de urgenţă pe ruta Otopeni - Mihail Kogălniceanu - Bruxelles, pentru transferul unui pacient, în vârstă de 21 de ani, cu arsuri grave, pe 48% din suprafața corpului, care necesită transport medical de urgență la un spital din Belgia.

Pacientul, asistat pe timpul zborului de către o echipă medicală SMURD și de o echipă medicală militară, este transportat la un spital din Belgia, misiunea având loc la solicitarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul MAI.

"Sâmbătă a fost primit un apel prin 112 pentru acordarea primului ajutor medical unui tânăr de 20 de ani, victimă a unui accident prin electrocutare la reţeaua de înaltă tensiune. La faţa locului, a fost alocată o ambulanţă terapie intensivă mobilă. Pacientul a fost evaluat şi asistat medical pentru traumatisme, arsuri electrice şi transportat apoi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgență", a informat ISU Constanţa.

Loading...

Adaugă comentariul tău





NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.387 secunde