Mister total în cazul accidentului aviatic în care au murit doi oameni!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Anchetă de proporții la Brașov!

Mister total în cazul accidentului aviatic în care au murit doi oameni!

Eveniment 03 Iulie 2016 / 17:16 361 accesări

Accidentul aviatic mortal produs sâmbătă la Brașov rămâne învăluit în mister. Avionul se pare că nu avea probleme tehnice, iar vremea era excelentă pentru zbor. Procurorii încearcă să afle cum a putut, în aceste condiții, să se prăbușească aparatul de zbor. Pilotul, un cetățean italian, a murit la spital în chinuri groaznice, în vreme ce femeia de cetățenie română din aeronavă a fost carbonizată în epava cuprinsă de flăcări.

Autoritățile vor trebui să sape adânc pentru a desluși acest mister. Cauza care a dus la producerea accidentului aviatic de sâmbătă de la Braşov rămâne o mare necunoscută. Înainte de teribilul eveniment în urma căruia două persoane au murit, avionul a fost supus unei expertize tehnice în Italia. Aparatul de zbor era perfect funcțional, conform specialiștilor din Peninsulă. Din calcul ies și condițiile meteo ca factori în declanșarea tragediei. Vremea a fost bună, iar vizibilitatea excelentă. Se pare că anchetatorii merg în acest moment pe două piste. Este posibil fie ca pilotului să i se fi făcut rău în timpul zborului, fie ca acesta să fi efectuat pur și simplu o manevră greșită. Însă investigația este abia la început. Aeronava de agrement s-a prăbuşit şi a luat foc atunci când s-a zdrobit de pământ. O româncă de 55 de ani şi pilotul avionului, un italian de 66 de ani, au murit în urma teribilului eveniment. Femeia a rămas prinsă în avion şi a murit carbonizată, iar bărbatul a decedat câteva ore mai târziu, la spital. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov a deschis un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă. Procurorii fac acum toate verificările pentru stabilirea cauzei accidentului. Epava eronavei a fost ridicată pentru efectuarea unei expertize. „Au fost ridicate mai multe probe care urmează să fie analizate. Epava avionului a fost transportată la Bucureşti la sediul Centrului de Investigaţii Aeronautice şi pentru Siguranţa Zborurilor (CIAS), unde urmează să fie expertizată în vederea stabilirii cauzei accidentului", a declarat Ramona Muscalu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov.

FILMUL TRAGEDIEI!

Avionul de mici dimensiuni s-a prăbușit sâmbătă după-amiază între localitățile brașovene Șinca și Perșani. În urma impactului, aeronava a fost cuprinsă de flăcări. „Un apel a intrat la 12.28, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Braşov, cum că un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit lângă localitatea Șinca, iar imediat au fost alertate forţele de intervenţie. La 12.52 au ajuns la faţa locului, fiind o zonă mai greu accesibilă, iar elicopterul SMURD Mureş a aterizat la ora 13.00. Era în misiune în aer și a fost redirijat acolo. Au găsit avionul în flăcări cu o persoană din păcate decedată şi una în afara avionului, în stare critică", a declarat, pentru Mediafax, secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat. Pilotul în vârstă de 66 de ani, proprietar al aparatului de zbor, a decedat la spital, în ciuda eforturilor de a-l stabiliza.

Citește și:

Avion prăbuşit lângă Braşov. Pilotul şi o însoţitoare au decedat

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.272 secunde