Misterul neelucidat din Bucegi! Omu şi „centrul pământului”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Misterul neelucidat din Bucegi! Omu şi „centrul pământului”
Ştiință 14 Septembrie 2018 / 15:52 998 accesări 0 comentarii

În România există mai multe zone aşa-zis binecuvântate, adică încărcate cu energii speciale. În jurul lor s-au ţesut tot soiul de legende şi poveşti, care de care mai interesante. Una dintre cele mai vechi astfel de poveşti este în legătură cu o zonă de un kilometru pătrat din Bucegi, așa numita Gură de Rai. Aici se spune că nimeni nu obosește, iar funcțiile organismului se activează. Așadar, pe Platoul Munţilor Bucegi, în zona Vârfului Omu, se află aşa numitul “centru al Pământului”, locul unde s-ar face legătura între Cer şi Pământ. În acea zonă, există un loc cu o suprafață de aproximativ un kilometru pătrat, cu efecte incredibile asupra organismului uman. Și asta pentru că oricât de mult ar urca o persoană, oricât de obosită ar fi, în momentul în care ajunge aici, totul dispare, iar liniștea și odihna se instalează. Cu alte cuvinte, așa cum spun specialiștii, se revigorează funcțiile fizico-chimice, ritmul cardiac revenindu-și extrem de repede. Potrivit celor care au ajuns în acea zonă, se pare că Gura de Rai s-ar afla pe Piciorul Muntelui Doamnele, pe drumul dinspre Peştera spre Doamnele.

Cum s-ar explica...

Una dintre explicaţii ar fi o anomalie magnetică atipică, care se manifestă printr-o emisie de radiații patogene, a căror origine este încă necunoscută. Să fie oare vorba de anomalii magnetice atipice malefice despre a căror existență se știe de foarte mult timp, însă foarte puține persoane au curajul să vorbească? Nimeni nu știe…

O altă explicaţie ar fi aceea legată de piramida din interiorul munţilor Bucegi, spaţiu energetic al unor fiinţe misterioase.

O alta, şi aceasta este conectată mai bine cu realitatea: încă din China antică, înainte de a se construi o casă, se chemau oameni înzestraţi care să cerceteze energia locului, să „vadă” dacă sunt sau nu colții dragonului, acei colți subpământeni care fac din acel loc unul malefic, scriesecretele.com.

Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.2673 secunde