Miting aviatic de excepție, sâmbătă, la Tuzla

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Aeromania 2015 Miting aviatic de excepție, sâmbătă, la Tuzla
Eveniment 02 Iulie 2015 / 00:00 5218 accesări 1 comentariu

Dacă v-ați propus ca vara aceasta să ajungeți până la nori, atunci trebuie să vă eliberaţi agenda pentru ziua de 4 iulie, când are loc a zecea ediție Aeromania, spectacolul aviatic organizat de Aeroportul Tuzla. Airshow-ul de anul acesta începe la ora 15.00 și promite mai multe numere de acrobație aeriană, concerte, un inedit târg de aviație, dar și expoziții de aeronave, mașini de epocă și motociclete.

INVITAȚI DE MARCĂ Pe lângă „aeromaniaci” cunoscuți precum multiplul campion mondial de acrobație aviatică Jurgis Kairys și Iacării acrobați (Ioan Postolache, Dan Ștefănescu și Dan Conderman), show-ul reunește piloți și trupe de acrobație aflate pentru prima dată la mitingul aviatic de la Tuzla. Unul dintre acrobații aerieni care evoluează în premieră la Aeromania este pilotul turc Ali Ozturk, care va zbura cu un biplan Pitts S-2, numit „Purple Violet”. Tot pentru prima dată la Aeroportul din Tuzla va evolua și echipa John Balon - cu mai multe baloane cu aer cald. Dacă vă place acțiunea, veți avea ocazia să urmăriți o demonstrație de viteză și agilitate oferită de avioane supersonice MiG 21 Lancer, aeronave Incaș - BN2A Islander și SuperCub YR-D0028. De asemenea, vor evolua și avioanele din flota firmei care administrează Aeroportul din Tuzla. Simultan, pe scena amplasată în fața zonei de evoluție a avioanelor, vor concerta Mihai Mărgineanu, fost elev al școlii de pilotaj de la Tuzla, și formațiile Taxi, The R.O.C.K. și Desant. Dansul avioanelor pe cer se va încheia cu tradiționalul spectacol aviatico-pirotehnic susținut de trupa Air Bandits (Jurgis Kairys, Ioan Postolache și Dan Ștefănescu). Doar sâmbătă vă puteți bucura de spectacolul aviatic de excepție după ce, mitingul-avampremiera programată pentru azi la Mangalia a fost anulată.

PRIVILEGII PENTRU VIP-URI Simpla participare la eveniment este gratuită. Însă, dacă vreți să trăiți experiențe unice, organizatorii au pus în vânzare bilete VIP, care permit accesul vizitatorilor la diverse zone și activități. Dacă vreți să stați în primul rând la concert, precum și în zona în care se servește mâncare, trebuie să achitați 60 de lei. Pentru un zbor de agrement trebuie să plătiți 320 de lei, iar pentru a avea parte de acces nelimitat la eveniment și pentru a primi un zbor de agrement, trebuie să scoateți din buzunar 350 de lei. Pentru a fi sigur că vă veți bucura de statutul de VIP, puteți face rezervări online pe site-ul www.eventim.ro.

TRANSPORT GRATUIT Dacă nu aveți cu ce să ajungeți la mitingul aviatic, nu vă faceți griji! RATC Constanța asigură transportul gratuit din Constanța la Aeroportul din Tuzla și retur. Autobuzele, marcate cu afișe pe care scrie „Aeromania” sau „Cursă specială” pleacă din zona Gara Constanța la orele 15.00, 15.30 și 16.00 și din Aeroportul Tuzla la orele 20.00, 20.30 și 21.00.

CONCURS Pentru pasionații de fotografie, organizatorii au pregătit un concurs inedit. Înscrieți-vă ca fotograf oficial al show-ului, trimiteți zece instantanee cu acrobații inedite până la 12 iulie și puteți câștiga premii tentante precum un zbor de agrement, un salt cu parașuta sau un afiș cu autografele tuturor piloților prezenți la Aeromania. Detalii suplimentare aflați dacă trimiteți e-mail pe adresa alina.prodan@regional-air.ro.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1166 secunde