Moment special pentru Laurențiu Toma

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Marți, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor Moment special pentru Laurențiu Toma
Sport 13 Ianuarie 2020 / 14:18 981 accesări 3 comentarii
Laurențiu Toma: „Este un meci HCM - HCD, un meci între trecutul și viitorul acestui club”

Laurențiu Toma: „Este un meci HCM - HCD, un meci între trecutul și viitorul acestui club”

Sala Sporturilor din Constanţa va găzdui marţi, 14 ianuarie, de la ora 18.00, o partidă specială. Meciul de retragere al lui Laurenţiu Toma, fostul căpitan al echipelor HCM Constanţa şi HC Dobrogea Sud Constanţa, astfel că iubitorii handbalului vor putea urmări un spectacol handbalistic la care vor contribui foștii coechipieri ai purtătorului tricoului cu numărul 14.

„Ziua de 14 a fost singura variantă. Este o coincidență fericită. Eu am jucat cu 14 pe tricou, soția mea și copilul meu sunt născuți pe data de 14. Vreau să le mulțumesc și antrenorilor care i-au lăsat pe jucătorii lor să vină la acest meci. Le mulțumesc și primilor mei antrenori că au acceptat să vină să stea pe bancă la acest meci. Ilie Coman, cel care m-a descoperit la Ploiești, și Ion Crăciun, care alături de regretatul Mihail Făgărășan, m-au îndrumat la începutul carierei la Constanța. Le mulțumesc și celor care au răspuns invitației mele de a fi prezenți la meci, oameni din Federația Română de Handbal, Primăria și Consiliul Județean Constanța, precum și alte oficialități din oraș. Nu în ultimul rând, le mulțumesc sponsorilor. Cu ajutorul lor vom putea organiza o tombolă și vom oferi cadouri surpriză. Premiul cel mare va fi o excursie la munte pentru două nopți”, a declarat Laurenţiu Toma.

Cum intrarea va fi liberă, iar spectacolul garantat, se așteaptă un număr mare de spectatori în tribune, mai ales că Laurenţiu Toma a scris istorie pentru Constanța, în tricourile formațiilor HCM şi HC Dobrogea Sud.

„Va fi un meci frumos, sunt sigur. Vin handbaliști care au jucat la HCM, care au făcut performanțe mari pentru oraș, mă bucur că au confirmat. Înseamnă foarte mult pentru mine că vor veni și le mulțumesc. Mă aștept să vină multă lume, să ne aducem aminte de momentele în care ne-am bucurat la Sala Sporturilor alături de HCM. Mă bucur că și colegii de la HCD vor fi alături de mine și mă vor susține. Va fi o plăcere să joc la ambele echipe. Este un meci HCM - HCD, un meci între trecutul și viitorul acestui club”, a mai spus Laurenţiu Toma.

Au confirmat prezenţa la meciul de adio al lui Toma următorii foşti coechiperi: Mihai Popescu, Alexandru Şimicu, Bogdan Criciotoiu, Marius Stavrositu, Marius Sadoveac, Răzvan Enescu, Denis Ali, Alexandru Csepreghi, Ionuţ Stănescu, Dragoş Soare, Ionuţ Săulescu, Marius Novanc, Mihai Timofte, Adrian Tucanu, Enis Murtaza şi George Buricea.Pagina a fost generata in 0.1975 secunde