Monica Niculescu va reprezenta CSM Bucureşti la Jocurile Olimpice

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Monica Niculescu va reprezenta CSM Bucureşti la Jocurile Olimpice

07 Iulie 2016 / 20:58 269 accesări

Clubul CSM Bucureşti a transferat-o la nou înfiinţata sa secţie de tenis de câmp Monica Niculescu, numărul 47 WTA, una dintre cele mai importante jucătoare din România, care va participa săptămâna viitoare la BRD Bucharest Open, fiind a treia favorită pe lista capilor de serie.

”Începând de joi, una dintre cele mai valoroase jucătoare din România, Monica Niculescu, va evolua sub culorile CSM Bucureşti. Monica (28 de ani) a venit în familia Tigrilor alături de antrenorul ei, Călin Ciorbagiu, şi va reprezenta CSMB la Jocurile Olimpice de la Rio. Niculescu se alătură astfel familiei olimpicilor români de la CSM Bucureşti, din care mai fac parte atletul Marian Oprea şi handbalistele Paula Ungureanu, Oana Manea şi Aurelia Brădeanu”, scrie în comunicatul oficial al clubului CSM Bucureşti.

Monica Niculescu s-a declarat încântată că va face parte din proiectul CSM Bucureşti.

”Sunt extrem de fericită că mă alătur unui proiect nou, cu perspective atât de frumoase. CSM Bucureşti este un club tânăr, dar deja are un nume. Sper să atragem cât mai mulţi copii alături de noi”.

Secţia de tenis de la CSM Bucureşti a fost înfiinţată în luna mai şi este condusă de Alex Nedea, în vârstă de 27 de ani.

”Mă bucur că lansăm acest proiect cu un nume important în tenisul românesc. Este o construcţie frumoasă, îndreptată către tineri şi este esenţial să avem alături de noi un mode de profesionalism, cum este Monica Niculescu. Vrem să le oferim tinerilor cele mai bune condiţii de pregătire pentru ca, peste câţiva ani, din rândul lor să apară o nouă Monica Niculescu”, spune şeful secţiei de la CSM Bucureşti.

Monica Niculescu are în palmares două trofee WTA la simplu (Florianopolis, SUA – 2013 şi Guangzhou, China – 2014), dar şi trei finale jucate la simplu. La dublu deţine cinci trofee WTA. A fost clasată în Top 30, iar la Rio de Janeiro va juca atât în turneul de simplu, cât şi la dublu.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2929 secunde