Moș Crăciun, la PNL Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Comunicat de presă Moș Crăciun, la PNL Constanța
Social 16 Decembrie 2019 / 11:55 1097 accesări 0 comentarii

70 de copii s-au întâlnit duminică, 15 decembrie a.c., cu Moș Crăciun, la sediul Partidului Naţional Liberal Constanța.

În afară de tradiționalele cadouri, micuții au avut parte și de o serie de jocuri și momente distractive alături de personaje specifice sărbătorilor de iarnă.

Sediul nostru s-a transformat duminică în Căsuța lui Moș Crăciun. La sediul PNL Constanța, locul politicienilor a fost luat de zeci de copii care s-au distrat, au cântat, au dansat și au primit multe cadouri. Singura noastră treabă a fost să ne asigurăm că micuții au toate ingredientele pentru o distracție pe cinste. Și după zâmbetele lor, am făcut treabă bună“, a declarat președintele Organizației Femeilor Liberale - Municipiul Constanța, Adriana Câmpeanu.

Pentru cei mici a fost o zi plină de bucurii, intrând astăzi în spiritul Crăciunului.

„Duminică a fost despre cei 70 de copii care au venit să îl întâlnească, mai devreme e drept, pe Moș Crăciun. Și am avut grijă să găsească sub brad o mulțime de surprize. Elfi, reni, crăciunițe, cântece, dansuri și bineînțeles multe cadouri. O zi frumoasă în compania unor copii fericiți“, a afirmat liderul consilierilor locali liberali din Consiliul Local Constanța, Adriana Arghirescu.

Evenimentul a fost organizat de Organizația Femeilor Liberale - Municipiul Constanța.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1578 secunde