Moș Crăciun o ia la goană, la Constanța!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Duminică, de la ora 11.00

Moș Crăciun o ia la goană, la Constanța!

Divertisment 16 Decembrie 2015 / 16:15 1206 accesări

Cei care vor trece duminică, pe la ora 11.00, pe lângă parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” vor avea parte de o privilește deosebită, de ținut minte și de povestit: crosul Moș Crăciunilor.

Începând cu ora 11.00, constănţenii şi turiştii costumaţi în Moş Crăciun vor alerga în jurul Parcului Operei din Constanţa, pe o distanţă de 1,5 km. Startul se va da chiar din fața teatrului constănțean. Evenimentul sportiv-distractiv „SantaRun” este organizat de Asociaţia Sportivă „Sanasport” și face parte din proiectul internațional „Maratonul Nisipului 2016”. Crosul este organizat în parteneriat cu Primăria Constanța și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, fiind al doilea din ciclul de evenimente de pregătire pentru „Maratonul Nisipului 2016“, după inedita cursă „HelloWeRun”, din 31 octombrie. Cei interesați să participe la cursa „SantaRun” sau la „Maratonul Nisipului 2016”, se pot înscrie online pe website-ul evenimentului, www.maratonulnisipului.ro.

CEAI ŞI VIN FIERT „SantaRun este o cursă prin care ne dorim ca oamenii să resimtă bucuria Sărbătorilor de Iarnă, așa cum o făceau când erau copii. Am ales o distanţă mai mică decât cea cu care s-au obişnuit alergătorii noştri tradiţionali, deoarece ne dorim ca din ce în ce mai mulţi oameni să vină, să se bucure de alergare, să socializeze şi să simtă că sportul nu este un chin, ci o adevărată plăcere. La finalul cursei, participanţii vor fi serviţi cu ceai şi vin fiert din partea noastră şi se vor bucura, cum se cuvine, de venirea Sărbătorilor”, a spus preşedintele Asociaţiei Sportive “Sanasport” şi manager al proiectului internaţional „Maratonul Nisipului”, Daniel Antonaru.

Citește și:

Moș Crăciun aleargă în Parcul Operei

Primul cros costumat din orașul Constanța12
Pagina a fost generata in 0.1783 secunde