Motocicliştii au aprins lumânări poliţistului mort în coloana lui Oprea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Motocicliştii au aprins lumânări poliţistului mort în coloana lui Oprea

Eveniment 24 Octombrie 2015 / 22:12 1028 accesări

Câteva sute de de motociclişti au aprins lumânări şi au păstrat un moment de reculegere, sâmbătă seară, la locul unde a murit poliţistul Bogdan Gigină, care însoţea coloana oficială a ministrului Gabriel Oprea, o altă acţiune fiind anunţată, pe reţelele de socializare, pentru duminică, la Universitatea din Bucureşti. Acţiunea a fost organizată de Comunitatea Cluburilor Moto din România, care a transmis că evenimentele nefericite nu pot lăsa o întreagă comunitate fără reacţie. Motocicliştii s-au adunat seara la locul unde a fost groapa în care a căzut cu motocicleta Bogdan Gigină, în prezent asfaltată. Toţi au venit cu candele, pe care le-au aprins şi le-au aşezat pe trotuare, multe fiind aşezate în zona unde este şi fotografia poliţistului care a murit în timpul misiunii de escortare a coloanei oficiale a ministrului de Interne. Motocicliştii au fost însoţiţi de poliţişti motociclişti de la Brigada Rutieră a Capitalei, care au aprins şi ei candele în memoria colegului lor Bogdan Gigină. Tot sâmbătă, a avut loc o acţiune a bicicliştilor în memoria lui Bogdan Gigină.

Bicicliştii au aprins şi ei lumânări pe strada Ştirbei Voda, la locul accidentului, şi au păstrat un moment de reculegere. Ulterior, aceştia au trecut pe la sediile Brigăzii Rutiere a Capitalei şi Ministerului de Interne.

Următoarea acţiune este anunţată, pe reţelele de socializare, pentru duminică, ora 14.00, în zona Fântânii de la Universitatea din București.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1487 secunde