Motocicliștii au „făcut“ legea la 4V Rally Raid Constanța – România

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Motocicliștii au „făcut“ legea la 4V Rally Raid Constanța – România

Sport 12 Noiembrie 2023 / 21:09 1443 accesări

Pe parcursul a două zile, peste o sută de concurenți s-au străduit să-și demonstreze abilitățile atât pe traseu, cât și în zona tehnică, efectuând ajustări finale ale echipamentelor lor de concurs, cu scopul de a se distinge în cadrul competiției 4V Rally Raid Constanța România.

Evenimentul a atras, așa cum era anticipat, participanți internaționali, cu sportivi din diverse țări europene. Printre aceștia se numără și Dmitry Mazanov, care a concurat la clasa moto profi și este o prezență constantă la competițiile de rally raid organizate în Dobrogea în ultimii ani.

Împărțiți pe categorii de concurs, respectiv moto, auto, ssv și quad, dar și pe clase, adventure și profesioniști, aceștia s-au întrecut în prima zi a competiției în zona de nord est a județului. Din fericire, vremea a fost de partea lor pe toată durata concursului și au scăpat de ploaia care s-a abătut asupra Constanței în ziua de sâmbătă. Astfel, ei s-au putut bucura astfel de soare dar și de peisajul dobrogean din această vară târzie.

A doua zi de concurs le-a oferit participanților o veritabilă vreme dobrogeană, în care vântul în rafale a crescut gradul de dificultate al întrecerii, cei mai multavând de suferit concurenții de la clasa moto.

Pe durata celor patru zile ale evenimentului, constănțenii, turiștii aflați pe Litoral și împătimiții sporturilor cu motor, au putut vizita parcul auto ce a fost amenajat în parcarea hotelului Oxford, de la intrarea în stațiunea Mamaia. Cu această ocazie ei au putut vedea mașinile de concurs, motocicletele sau celebrele SSV-uri care fac senzație la fiecare întrecere de acest gen.

4V Rally Raid Constanța România este un proiect derulat de Asociația Club Sportiv 4V Motorsport cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.Ştiri recomandate

12