Mr. Bean, de 3 ori tată

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mr. Bean, de 3 ori tată
Monden 24 Noiembrie 2017 / 17:06 1048 accesări 0 comentarii

Actorul britanic Rowan Atkinson, interpretul cunoscutului personaj Mr. Bean, a anunțat că așteaptă cel de-al treilea copil alături de noua sa soție, Louise Ford, cu 29 de ani mai tânără decât el, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia. Atkinson va deveni tată pentru a treia oară are 62 de ani. Noua soție a celui care dă viață lui Mr. Bean este Louise Ford, actrița care o interpretează pe Kate Middleton în serialul The Windsors, o parodie familiei regale britanice.

Relația dintre cei doi a început în 2012, în timpul unei piese de teatru în care jucau amândoi. Pe vremea aceea, Rowan era căsătorit cu soția sa de-o viață, Sunestra Sastry. Însă la 24 de ani după ce a spus „da“, actorul de comedie a decis să înceapă o nouă viață alături de noua sa iubită, cu 29 de ani mai tânără ca el.

Rowan Atkinson are deja doi copii: Ben, un tânăr militar de 23 de ani, și Lily, o balerină de burlesque de 21 de ani. Ambii s-au născut din căsătoria cu prima lui soție, la care au participat și ducii de Cambridge și prietenul său, prințul Charles.

Potrivit ziarului Daily Mail, relația actorului cu copiii săi nu este dintre cele mai bune, astfel încât fiica sa Lily a renunțat la numele de Atkinson, adoptând numele mamei, Lily Sastry.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.8024 secunde