"Mulți pacienți români accesează serviciile medicale din Austria"

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea: "Mulți pacienți români accesează serviciile medicale din Austria"
Sănătate 10 Septembrie 2018 / 13:29 1371 accesări 0 comentarii

Sorina Pintea, ministrul Sănătății s-a întâlnit în dimineața de 10 septembrie cu omologul austriac Beate Hartinger- Klein.
Cei doi oficiali au discutat despre procesul de preluare a președinției Consiliului Europei de către România de la Austria, dar și despre o viitoare colaborare între cele două țări în domeniul sănătății.

"Mulți pacienți români accesează serviciile medicale din Austria. La nivelul celor două țări am avut decontari în acest sens, dar din păcate acestea s-au datorat unor relații personale. Propunem părții austriece încheierea unui memorandum de colaborare pe termen lung", a declarat ministrul Sorina Pintea.
Delegațiile au discutat și despre coordonarea si preluarea dosarelor tematice din timpul președinției austriece, precum și despre temele prioritare ale României după preluarea președinției Consiliului UE.

În aceste zile, o delegație a României condusa de către Sorina Pintea, ministrul Sănătății participă la Reuniunea informală a miniștrilor Sănătății din statele membre UE organizată în Viena pe perioada pesedintiei austriece a Consiliului UE.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.212 secunde