Munca la birou în timpul pandemiei. Angajaţii preferă să lucreze de acasă decât să stea cu masca pe faţă toată ziua

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Munca la birou în timpul pandemiei. Angajaţii preferă să lucreze de acasă decât să stea cu masca pe faţă toată ziua
Social 25 Mai 2020 / 14:00 506 accesări 0 comentarii

Spaţiul din birouri a rămas acelaşi, însă când mergi la muncă vrei să te protejezi. Cum vei reuşi să păstrezi distanţa de 2 metri faţă de colegi sau să porţi masca 8 ore pe zi? Ionuţ Negrescu, director al unei firme de IT ne-a spus că este mult mai simplu să le permită angajaţilor să lucreze de acasă.

Măşti, dezinfectant, distanţare între birouri, ture diferite pentru angajaţi, toate reprezintă cheltuieli suplimentare şi discomfort. Ionut Negrescu, CEO Code Factory Group preferă să rezolve situaţia mai simplu: să le permită angajaţilor să rămână acasă şi să vină la birou doar când au lucruri specifice de rezolvat, iar purtatul măştii să fie alegerea fiecăruia.

„Avem colegi care nu vin la birou pentru că trebuie să poarte masca. Purtatul măştii la birou nu cred că este necesar, nu trebuie să porţi masca dacă stai la birou şi există distanţare socială doi metri de jur împrejur faţă de ceilalţi colegi. Masca te incomodează, nu poţi să îţi faci treaba, nu e un lucru cu care suntem obişnuiţi”

Pentru că „protocolul măştilor” e o provocare de management şi investiţii, Ionuţ Negrescu le va permite celor 55 de angajaţi ai Code Factory să vină la birou din iunie, dar doar când chiar e nevoie de asta, ca să evite aglomerarea spaţiului şi să reducă riscurile şi costurile.

Taguri articol
BirouMascăColegiLucru


Pagina a fost generata in 0.1334 secunde