Muzică live şi artişti în vogă în cluburile constănţene

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Distracţii de weekend

Muzică live şi artişti în vogă în cluburile constănţene

Monden 17 Noiembrie 2012 / 00:00 384 accesări

Un nou weekend cu muzică live şi ritmuri incendiare se anunţă la malul mării, unde sezonul distracţiei este în toi, chiar dacă vara s-a încheiat demult. Beneficiarii party-urilor şi show-urilor susţinute de cei mai în vogă artişti autohtoni în cluburile constănţene sunt mai ales tinerii, care au, pentru seara de sâmbătă, dificila misiune de a se.... decide la care eveniment monden, concert sau petrecere, să meargă.

„ELECTRIC LOVE STORY” Concertul „Electric Love Story” al formaţiei Direcţia 5 din clubul Phoenix are loc sâmbătă, de la ora 21.30, însă biletele pentru acest concert s-au epuizat în urmă cu două săptămâni, lucru care s-a întâmplat şi la precedentele lor concerte la Constanţa, din ultimul an. În cadrul concertului de la malul mării, membrii formaţiei Direcţia 5 vor interpreta melodiile de pe noul material discografic, „Electric Love Story”, pe care îl promovează intens, piesa „de rezistenţă” de pe album fiind single-ul „O fată ca ea”.

LANSARE DE ALBUM CU DESANT După aproximativ un an şi jumătate de la înfiinţare, formaţia Desant lansează în concert, la Constanţa, primul ei material discografic, intitulat „Joc de noroc”. Evenimentul are loc sâmbătă seară, în clubul Doors, de la ora 21.00. Concertul face parte din turneul naţional de promovare a albumului, preţul unui bilet de intrare fiind de 15 lei.

SUBCARPAŢI LA... MAREA NEAGRĂ Formaţia autohtonă de hip-hop Subcarpaţi va cânta, sâmbătă seară, pentru fanii de la malul mării. Concertul trupei este programat începând cu ora 22.00, iar preţul biletelor este de 20 de lei. Subcarpaţi este un proiect realizat de MC Bean, care este şi solistul trupei Şuie Paparude, iar piesele realizate în cadrul acestui proiect sunt celebre pentru influenţele împrumutate din... folclorul românesc.

MAGIC SAX NIGHT Tot în seara de sâmbătă, în clubul constănţean Crush, după miezul nopţii, are loc un show „Magic Sax”, al cărui protagonist este saxofonistul constănţean Marian Gănescu. Show-ul este unul atractiv, îmbinând muzica de club cu acorduri live de saxofon.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1512 secunde