Muzica lumii, la Constanţa! De neratat!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Muzica lumii, la Constanţa! De neratat!
Cultură 05 Octombrie 2016 / 08:00 791 accesări 0 comentarii

Constanţa este, în aceste zile, gazda unuia dintre cele mai importante evenimente ale anului: maestrul George-Emil Crăsnaru susţine un Masterclass de artă vocală la Facultatea de Arte a Universităţii „Ovidius”. Evenimentul se află la cea de-a 10-a ediţie, iar profesorul nu are de gând să se oprească aici, căci „menirea unui adevărat dascăl este aceea de a lăsa moştenirea sa ucenicilor formaţi în spirit”.

Maestrul a predat decenii de-a rândul la Facultatea de Muzică “Robert Schumann” din Dusseldorf, a cântat pe marile scene ale lumii alături de monştri sacri ai operei, Placido Domingo, Mirella Freni, Christa Ludwig, Nicolai Ghiaurov, Piero Cappuccilli, Jose van Dam, Anna Tomowa-Sintow etc. şi acum s-a întors acasă pe un drum iniţiatic, acela al dascălului care îşi îndeplineşte menirea până la capăt.

Miercuri, 5 octombrie, de la ora 17.30, în Aula Magna a Universităţii „Ovidius” din Constanţa, veţi avea ocazia unică în an de a-l vedea pe marele maestru George-Emil Crăsnaru, care va conduce un recital extraordinar, alături de „tinerele voci excepţionale” ale studenţilor Facultăţii de Arte. Va fi un moment extrem de special, dat fiind faptul că, potrivit profesorului, la Constanţa a descoperit tineri cu voci de excepţie, talentaţi şi frumoşi, care au nevoie să fie cunoscuţi de public şi apreciaţi încă de pe acum.

Aşadar, în această seară, sunteţi invitaţi la un exerciţiu de admiraţie pentru muzică, alături de tinerii frumoşi ai Constanţei, în prezenţa inegalabilului maestru George-Emil Crăsnaru, la un eveniment cu totul inedit, de unde veţi pleca cu sufletele mai frumoase şi mai zâmbitoare.Pagina a fost generata in 0.1472 secunde