N-a scăpat de arest! Hoț de locuințe, dibuit de polițiștii constănțeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

N-a scăpat de arest! Hoț de locuințe, dibuit de polițiștii constănțeni

Eveniment 09 Octombrie 2018 / 10:28 873 accesări

A crezut că a scăpat basma curată după ce a jefuit o casă și o mașină, dar polițiștii i-au dat de urmă. Un tânăr constănțean care a fost complice la aceste infracțiuni a ajuns și el la închisoare, alături de amicul său de hoții. Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Constanța și Secției 1 Rurală Constanța au identificat și o a doua persoană bănuită de comiterea faptelor, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța.

Persoana în cauză, alături de un alt tânăr, în vârstă de 19 ani (arestat preventiv deja pentru o perioadă de 30 de zile, în data de 28 septembrie, de Judecătoria Constanța), ar fi furat mai multe bunuri dintr-un autoturism parcat în municipiul Constanța, precum și o sumă de bani dintr-o locuință din localitatea Valu lui Traian.

Pe data de 8 octombrie, tânărul de 21 de ani a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și a fost introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 9 octombrie va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.12