Navigatorii, preoții sau avocații pot primi pensie. Vezi condițiile!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Navigatorii, preoții sau avocații pot primi pensie. Vezi condițiile!
Social 29 Septembrie 2015 / 13:44 707 accesări 1 comentariu

Aviz avocaților, personalului clerical și celui asimilat din cadrul cultelor recunoscute prin lege, navigatorilor, celor care lucrează în străinătate sau nu lucrează deloc, precum și oricărei alte persoane neasigurate sau asigurate obligatoriu care doreşte să se asigure în sistemul public de pensii! Casa Județeană de Pensii (CJP) Constanța vă pune la dispoziție contractul de asigurare socială, prin care vă puteți asigura traiul de la bătrânețe, cu condiția să plătiți la fondul de pensii o contribuție de minimum 222 de lei lunar. Mai multe detalii puteți afla în ediția de mâine a cotidianului ”Telegraf”, atât în cea tipărită, cât și în cea online.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

Acădelniței Bobotez 16:16:35 / 29 Septembrie 2015
Doamne agiută...

Mai ales preoții ! La cât s-au închinat, prosternat, miluit, aghiazmat, prorocit etc. plus producția de moaște sfinte: MERITAU !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1779 secunde